Συνελήφθη 36χρονος για ληστεία σε βάρος πεζού στην Πάτρα

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι στην Πάτρα, ένας 36χρονος που αφαίρεσε με την απειλή μαχαιριού από 32χρονο μικρό χρηματικό ποσό και μια ζακέτα.

PACIFIC-SUN

Ειδικότερα, ο δράστης τα ξημερώματα του Σαββάτου, προσέγγισε έναν 32χρονο, που κινούνταν πεζός, τον οποίο αφού τον ακινητοποίησε, με την άσκηση σωματικής βίας και την απειλή μαχαιριού, του αφαίρεσε μικρό χρηματικό ποσό και μια ζακέτα.

Στο πλαίσιο ερευνών, οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ταυτοποίησαν τα στοιχεία του δράστη, τον οποίο εντόπισαν στην Πάτρα και τον συνέλαβαν.

Στην κατοχή του δράστη, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο και μια αυτοσχέδια χάρτινη συσκευασία, που περιείχαν μικροποσότητες κάνναβης, καθώς και τέσσερα κινητά τηλέφωνα.

Επιπλέον, από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι, ο 36χρονος, στις 22 Ιουνίου, τα ξημερώματα, στην Πάτρα, αποπειράθηκε να παραβιάσει ψυγείο παγωτών, που ήταν τοποθετημένο έξω από μίνι μάρκετ, χωρίς να ολοκληρώσει την πράξη του, καθώς ήχησε το σύστημα συναγερμού και τράπηκε σε φυγή.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, για ληστεία, απόπειρα κλοπής, παράνομη οπλοκατοχή και κατοχή ναρκωτικών, με την οποία οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής