Συνελήφθη 36χρονος για απόπειρα ανθρωποκτονίας στη Μάνδρα

Ενας 36χρονος συνελήφθη στην θέση «Σκλήρη» στην Μάνδρα, ύστερα από οργανωμένη επιχείρηση αστυνομικών, για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος αστυνομικών, απόπειρα κλοπής και διακεκριμένες φθορές.

PACIFIC-SUN

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ επιχείρησαν να ελέγξουν όχημα στο οποίο επενέβαιναν τρία άτομα. Ο οδηγός του οχήματος, ο οποίος προέκυψε ότι ήταν ο 36χρονος, αντιλαμβανόμενος την αστυνομική παρουσία, ανέπτυξε ταχύτητα και λίγο αργότερα ένας εκ των συνεπιβατών αποβιβάστηκε του οχήματος και διέφυγε πεζός.

Το όχημα καταδιώχθηκε και εγκλωβίστηκε σε δρόμο στην ίδια περιοχή, με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να το περικυκλώσουν. Ο 36χρονος στη συνέχεια, κινήθηκε σύμφωνα με την αστυνομία, με ανθρωποκτόνο πρόθεση κατά των αστυνομικών και εμβόλισε μία υπηρεσιακή μοτοσυκλέτα συνεχίζοντας απρόσκοπτα την πορεία του, ενώ επιχείρησε εκ νέου να εμβολίσει και δεύτερη υπηρεσιακή μοτοσυκλέτα.

Οι αστυνομικοί, κατάφεραν να το ακινητοποιήσουν με αποτελέσμα ο συνεπιβάτης να διαφύγει και ο 36χρονος να κρυφτεί εντός οικίας, όπου μετά την επιχείρηση συνελήφθη.

Από την έρευνα που πραγματοποιήθηκε εξακριβώθηκε ότι ο 36χρονος είναι ο δράστης απόπειρας κλοπής αυτοκινήτου στην Μαγούλα, που διαπράχθηκε πρωινές ώρες της 12-5-2017.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τον παρέπεμψε σε Τακτικό Ανακριτή.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής