Συνελήφθη 35χρονος για ληστείες σε καταστήματα στη Δυτική Αττική

Ενας 35χρονος συνελήφθη το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης στο Περιστέρι, ο οποίος κατηγορείται για ληστείες σε αρτοποιεία και άλλα καταστήματα, σε διάφορες περιοχές της Δυτικής Αττικής.

PACIFIC-SUN

Ενας 35χρονος συνελήφθη το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης στο Περιστέρι, ο οποίος κατηγορείται για ληστείες σε αρτοποιεία και άλλα καταστήματα, σε διάφορες περιοχές της Δυτικής Αττικής.

Ως προς το χρονικό της υπόθεσης, η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής, μετά την καταγραφή περιπτώσεων ληστειών σε αρτοποιεία σε διάφορες περιοχές της Δυτικής Αττικής, συγκρότησε ειδική ομάδα αστυνομικών για τον εντοπισμό του δράστη.

Μετά από πολυήμερες έρευνες και αξιοποίηση όλων των προανακριτικών στοιχείων, επετεύχθη η ταυτοποίηση και η σύλληψη του, την στιγμή που κατόπτευε αρτοποιείο στο Περιστέρι.

Ως προς τον τρόπο δράσης, ο 35χρονος κινείτο με μοτοσυκλέτα, με καλυμμένες τις πινακίδες κυκλοφορίας και εντόπιζε-στοχοποιούσε αρτοποιεία και άλλα καταστήματα. Ακολούθως, εισέρχονταν σε αυτά, φορώντας κράνος μοτοσυκλετιστή και γάντια, και προσποιούμενος ότι φέρει όπλο μέσα στο μπουφάν του, απειλούσε ιδιοκτήτες και υπαλλήλους και αποσπούσε χρηματικά ποσά.

Από την έρευνα στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το κράνος καθώς και ρούχα που έφερε κατά τη διάρκεια των ληστειών. Επιπλέον, κατασχέθηκε και η μοτοσυκλέτα που χρησιμοποιούσε.

Μέχρι στιγμής, έχουν εξιχνιασθεί από τον περασμένο Οκτώβριο, δεκαπέντε περιπτώσεις ληστειών και έξι απόπειρες, σε διάφορες περιοχές της Δυτικής Αττικής (Αιγάλεω, Πετρούπολη, Περιστέρι και Χαϊδάρι).

Ο συλληφθείς, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών ο οποίος τον παρέπεμψε σε Τακτικό Ανακριτή.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής