Συνελήφθη 27χρονος διακινητής μεταναστών στον Έβρο

Για τη μεταφορά δύο παράτυπων μεταναστών από τη Συρία με ιδιωτικής χρήσης φορτηγό συνελήφθη χθες τα ξημερώματα ένας 27χρονος Σύρος, που εντοπίστηκε στην Εθνική Οδό Αρδανίου - Ορμενίου.

PACIFIC-SUN

Οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν σήμα στάσης στον οδηγό προκειμένου να το ακινητοποιήσει, εκείνος όμως δεν συμμορφώθηκε, ανέπτυξε ταχύτητα και ακολουθήθηκε από τους αστυνομικούς.

Λίγο πιο κάτω, ο οδηγός εγκατέλειψε το όχημα και επιχείρησε να διαφύγει πεζός, κινούμενος σε παρακείμενη θαμνώδη έκταση, όμως ακινητοποιήθηκε άμεσα και συνελήφθη από τους αστυνομικούς.

Σε έλεγχο που ακολούθησε στο όχημα, διαπιστώθηκε ότι ο δράστης, μετέφερε με αυτό, παράνομα, στην ενδοχώρα δύο μη νόμιμους μετανάστες, υπηκόους Συρίας.

Από την Αστυνομία σημειώνεται ότι η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του 27χρονου περιλαμβάνει επίσης το αδίκημα της αντίστασης και παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, αφού αντιστάθηκε κατά τη σύλληψή του και οδηγούσε το όχημα στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης.

Για την υπόθεση κατασχέθηκε το όχημα και ένα κινητό τηλέφωνο, ενώ ο 27χρονος οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής