Συμμορία αποσπούσε μετασχηματιστές της ΔΕΔΔΗΕ στην Αρκαδία

Διακριβώθηκε η δράση συμμορίας που διέπραττε κλοπές σε μετασχηματιστές της ΔΕΔΔΗΕ στην Αρκαδία και μέχρι στιγμής έχουν εξιχνιαστεί οκτώ περιπτώσεις με φθορές που υπερβαίνουν τις 60.000 ευρώ. Για τις υποθέσεις αυτές κατηγορούνται δύο άτομα, μέλη της συμμορίας.

PACIFIC-SUN

Πρόκειται για δύο Πακιστανούς ηλικίας 18 και 39 ετών αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για σύσταση συμμορίας και για διάπραξη διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπής και φθοράς, που περιλαμβάνει και άγνωστους συνεργούς τους.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της εμπεριστατωμένης αστυνομικής έρευνας, που διεξήχθη από το Τμήμα Ασφαλείας Τρίπολης, προέκυψε ότι από τις αρχές του 2017, συγκρότησαν συμμορία, με σκοπό τη διάπραξη κλοπών μεταλλικών αντικειμένων (κυρίως χαλκού), από μετασχηματιστές της ΔΕΔΔΗΕ.

Από τη μέχρι στιγμής έρευνα, προέκυψε ότι τα μέλη της συμμορίας, κατά το χρονικό διάστημα από την 1 Ιανουαρίου 2017 έως και τις 24 Φεβρουαρίου 2017, σε τοπικές κοινότητες του Δήμου Τρίπολης Αρκαδίας, διέπραξαν συνολικά οκτώ περιπτώσεις κλοπών σε μετασχηματιστές της ΔΕΔΔΗΕ. Συνολικά από τη δράση είχαν αφαιρέσει ποσότητες χαλκού και είχαν προκαλέσει φθορές, που η συνολική τους αξία ξεπερνά τις 60.000 ευρώ.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής