Συλλήψεις σε οίκους ανοχής στο κέντρο της Αθήνας

Εφόδους σε οίκους ανοχής και ξενοδοχεία πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής, στο κέντρο της Αθήνας. Κατά τη διάρκεια των οποίων συνελήφθησαν 16 άτομα για διάφορα αδικήματα.

PACIFIC-SUN

Συνελήφθησαν συνολικά δεκαέξι άτομα, εκ των οποίων τρεις Έλληνες άνδρες και δεκατρείς γυναίκες (δύο Ελληνίδες και έντεκα αλλοδαπές, διαφόρων υπηκοοτήτων), για τα κατά περίπτωση αδικήματα της διευκόλυνσης ακολασίας και της παραβίασης σφραγίδων καθώς και για παράβαση του Νόμου περί εκδιδόμενων προσώπων και περί αλλοδαπών.

Επιπλέον, προσήχθη μία αλλοδαπή, σε βάρος της οποίας συντάχθηκε έκθεση Αρχής για παράβαση του Νόμου περί εκδιδόμενων προσώπων.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ παράλληλα ενημερώθηκαν και οι αρμόδιες υπηρεσίες για την επανασφράγιση των οίκων ανοχής.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

1 σχόλιο

  1. Είναι άδικο για τις νόμιμα εκδιδόμενες γυναίκες και άντρες που περνάνε κάθε πέμπτη υγειονομική εξέταση , πληρώνουν φόρους και εχουν άδειες να τιμωρούνται απο νόμους απαρχαιωμένους

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,243ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
318ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής