Συλλήψεις σε Πέλλα και Χαλκιδική για ναρκωτικά

Συνελήφθησαν χθες στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων για την καταπολέμηση της διάδοσης ναρκωτικών, τέσσερα άτομα σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις στην Πέλλα και στη Χαλκιδική.

kiziplast

Στην πρώτη περίπτωση, συνελήφθησαν μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Πέλλας, δύο αδέρφια ηλικίας 57 και 46 ετών, καθώς σε έρευνα οικίας που χρησιμοποιούσαν σε περιοχή της Πέλλας, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν είκοσι συσκευασίες με ποσότητες κάνναβης συνολικού βάρους 3 κιλών και 752 γραμμαρίων, μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και δύο συσκευασίες με λαθραίο καπνό βάρους 1 κιλού.

Στη δεύτερη περίπτωση, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μουδανιών, συνελήφθησαν σε περιοχή της Χαλκιδικής δύο ημεδαποί ηλικίας 26 και 22 ετών, διότι σε έρευνα οικίας που χρησιμοποιούσαν, διαπιστώθηκε να καλλιεργούν σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο με τη μέθοδο της υδροπονίας, ένα δενδρύλλιο κάνναβης ύψους 59 εκατοστών.

Από την οικία κατασχέθηκαν επίσης ποσότητες κάνναβης συνολικού βάρους 287 γραμμαρίων, εξοπλισμός για την υδροπονική καλλιέργεια κάνναβης (λαμπτήρες, υγρασιόμετρο κ.α.), λαθραίος καπνός βάρους 270 γραμμαρίων, χρηματικό ποσό των 450 ευρώ και τρία κινητά τηλέφωνα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here