Συλλήψεις για ναρκωτικά στο Κερατσίνι και στο Πέραμα

Στη σύλληψη δύο ατόμων ηλικίας 29 ετών προχώρησαν στελέχη του Λιμενικού Σώματος, το απόγευμα της Τρίτης, για κατοχή ναρκωτικών, μετά από κατ' οίκων έρευνες στο Κερατσίνι και το Πέραμα.

PACIFIC-SUN

Στη σύλληψη δύο ατόμων ηλικίας 29 ετών προχώρησαν στελέχη του Λιμενικού Σώματος, το απόγευμα της Τρίτης, για κατοχή ναρκωτικών, μετά από κατ’ οίκων έρευνες στο Κερατσίνι και το Πέραμα.

Πιο συγκεκριμένα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν στο Κερατσίνι, τρεις νάιλον συσκευασίες περιέχουσες αποσπάσματα ακατέργαστης κάνναβης συνολικού μικτού βάρους 36,2γρ., μία  ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, το χρηματικό ποσό των 215 ευρώ και πλήθος νάιλον συσκευασιών τύπου zip διαφόρων μεγεθών.

Στις έρευνες που ακολούθησαν στην οικία του δεύτερου, στην περιοχή του Περάματος όπου βρέθηκαν δύο πλαστικά κουτιά περιέχοντα αποσπάσματα ακατέργαστης κάνναβης συνολικού μικτού βάρους ενός κιλού και τριακοσίων είκοσι οκτώ γραμμαρίων και μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν οι παραπάνω ναρκωτικές ουσίες και τα παρελκόμενα.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής