Συλλήψεις για ναρκωτικά σε Περιστέρι, Πετρούπολη, Ταύρο, Κυψέλη και Ίλιον

Τέσσερα μέλη της σπείρας που διακινούσε ναρκωτικά σε διάφορες περιοχές της Αττικής αλλά και ηπειρωτικής και νησιωτικής χώρας, συνελήφθησαν την περασμένη Παρασκευή μετά από επιχείρηση σε Περιστέρι, Πετρούπολη, Ταύρο, Κυψέλη και Ίλιον. Πρόκειται για τρεις Αλβανούς ηλικίας 24, 33 και 36 ετών και έναν 61χρονος Έλληνα.

PACIFIC-SUN

Ειδικότερα, έπειτα από αξιοποίηση πληροφοριών και εκτεταμένες έρευνες, διασταύρωση στοιχείων και δημιουργία προφίλ, επετεύχθη ο εντοπισμός των δραστών και εξακριβώθηκε η εγκληματικής τους δράση καθώς και οι ρόλοι τους στην διακίνηση σημαντικών ποσοτήτων ναρκωτικών. Επιπλέον, εξακριβώθηκαν οι χώροι που χρησιμοποιούσαν ως ορμητήρια, καθώς και οι χώροι αποθήκευσης και απόκρυψης (καβάτζες) των ναρκωτικών.

Αποκαλύφθηκε μάλιστα ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη στα καθίσματα οδηγού και συνοδηγού αυτοκινήτου, που χρησιμοποιούσε το κύκλωμα για τη μεταφορά των ναρκωτικών. Επιπλέον βρέθηκαν χρηματικά ποσά τοποθετημένα σε διαμορφωμένη κρύπτη εντός επιτραπέζιου υπολογιστή, καθώς και εντός ειδικής κρύπτης σε ντουλάπα. Επίσης και όπως εξακριβώθηκε από την έρευνα, η σπείρα απέστελλε ποσότητες ναρκωτικών στην ηπειρωτική και νησιωτική Χώρα μέσω ταχυμεταφορών.

Έπειτα από έρευνες σε οικίες, χώρους και οχήματα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά ποσότητα κοκαΐνης βάρους 3.902,3 γραμμαρίων, ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 64 γραμμαρίων, το χρηματικό ποσό των 144.530 ευρώ.

Επιπρόσθετα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τέσσερα αυτοκίνητα, δύο μοτοσυκλέτες, δύο ζυγαριές ακριβείας, δέκα κινητά τηλέφωνα και πλήθος συσκευασιών για τυποποίηση ναρκωτικών.

Περισσότερες φωτογραφίες

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,243ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
318ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής