Στα Χανιά συνεχίζει το «ταξίδι» της η έκθεση ζωγραφικής για την οδική ασφάλεια

Στα Χανιά συνεχίζει το «ταξίδι» της η έκθεση ζωγραφικής με θέμα «η οδική ασφάλεια μέσα από τα μάτια των παιδιών», που διοργανώνει η Ελληνική Αστυνομία, σε συνεργασία με τη «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ».

PACIFIC-SUN

Η έκθεση έχει ήδη σημειώσει ιδιαίτερη επιτυχία στο Ηράκλειο, στην Αθήνα, στη Θεσσαλονίκη και στα Ιωάννινα. Ενδεικτικό είναι ότι στο Ηράκλειο μέσα από την συγκεκριμένη διοργάνωση ενημερώθηκαν και εκπαιδεύτηκαν σε θέματα οδικής ασφάλειας πάνω από 18.400 παιδιά, γονείς και εκπαιδευτικοί.

Η έκθεση «ταξιδεύει» στα Χανιά με στόχο να δοθεί η ευκαιρία σε ακόμα περισσότερα παιδιά, αλλά και γονείς, να την επισκεφθούν και να ενημερωθούν σχετικά με θέματα κυκλοφοριακής αγωγής.

Θα φιλοξενηθεί σε χώρο που παραχωρεί το «Κέντρο Αρχιτεκτονικής της Μεσογείου»(Μεγάλο Αρσενάλι, Ακτή Ενώσεως & πλατεία Κατεχάκη), με ελεύθερη είσοδο, καθημερινά, 09:00-21:00, από 28 Νοεμβρίου έως 10 Δεκεμβρίου.

Τα εγκαίνια  θα πραγματοποιηθούν τη Δευτέρα 27 Νοεμβρίου και ώρα 18:00, παρουσία του Γενικού Γραμματέα Δημόσιας Τάξης, Δημήτρη Αναγνωστάκη, του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγου Κωνσταντίνου Τσουβάλα και του Γενικού Διευθυντή της «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ», Γεώργιου Καλούδη.

Τα παιδιά και οι γονείς που θα επισκεφθούν την έκθεση, θα έχουν την ευκαιρία να δουν 214 παιδικές δημιουργίες και να παρακολουθήσουν το εκπαιδευτικό πρόγραμμα κυκλοφοριακής αγωγής της Τροχαίας. Για τον σκοπό αυτό, θα βρίσκεται στο χώρο της έκθεσης ειδικό πάρκο για τα παιδιά.

Επίσης, θα υπάρχει κατάλληλα διαμορφωμένος χώρος και τα απαραίτητα υλικά ζωγραφικής για να μπορούν τα παιδιά που θα επισκεφθούν την έκθεση να ζωγραφίσουν και αυτά το δικό τους έργο.

Την πρωτοβουλία υποστηρίζει Οργανωτική Επιτροπή από στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας και ανθρώπους του πολιτισμού και του επιχειρηματικού κόσμου, οι οποίοι επέλεξαν δώδεκα από τις ζωγραφιές, για να κοσμήσουν το θεματικό ημερολόγιο της Ελληνικής Αστυνομίας για το επόμενο έτος.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής