Σκότωσαν τον Βασίλη Στεφανάκο

Στις 19:10 το απόγευμα εκτέλεσαν τον επιχειρηματία Βασίλη Στεφανάκο μέσα στο αυτοκίνητό του, το οποίο βρισκόταν επί της Λ. Αθηνών και Γεωργίου Παπανδρέου στο Δάσος Χαϊδαρίου.

PACIFIC-SUN

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ δύο άτομα που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα με καλυμμένα χαρακτηριστικά, προσέγγισαν την θωρακισμένη bmw σειρά 5, άνοιξαν την πόρτα του αυτοκινήτου και με καλάσνικοφ, το γάζωσαν, με αποτέλεσμα ο επιχειρηματίας να πέσει νεκρός. Από το σημείο έχουν εντοπιστεί και καταμετρηθεί περισσότεροι από είκοσι δύο κάλυκες.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα δυνάμεις της αστυνομίας που το απέκλεισαν, τοποθετώντας περιμετρικά κορδέλες, αλλά και οχήματα, με αποτέλεσμα να μην είναι εύκολη η προσέγγιση, από διερχόμενους οδηγούς.

Αυξημένη είναι και η κίνηση στην άνοδο της Λεωφόρου Αθηνών, επειδή η κυκλοφορία των οχημάτων πραγματοποιείται μόνο από την αριστερή λωρίδα.

Οι αστυνομικοί πραγματοποιούν έρευνες στην περίμετρο της περιοχής για τυχόν βιντεοληπτικό υλικό, που θα τους δώσει περισσότερα στοιχεία για τον πως κινήθηκαν οι δράστες πριν από την δολοφονία, αλλά και μετά, κατά τη διάρκεια της διαφυγής τους.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,243ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
318ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής