«Σκηνοθετημένη» η ληστεία στο κυλικείο του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης

Την επ’ αυτοφώρω σύλληψη τεσσάρων ατόμων που ενέχονται σε «σκηνοθετημένη» κλοπή από κυλικείο νοσοκομείου της πόλης κατάφεραν να εξιχνιάσουν αστυνομικοί. Μεταξύ των συλληφθέντων είναι και ο υπάλληλος του κυλικείου.

PACIFIC-SUN

Πρόκειται για τρεις ομογενείς ηλικίας 22, 33 και 30 ετών και 29χρονο Έλληνα, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία κατά περίσταση για κλοπή κατά συναυτουργία, υπεξαίρεση, άσκοπη κινητοποίηση της Αρχής με ψευδή αναγγελία και παράβαση του Νόμου περί όπλων.

Ειδικότερα, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, 22χρονος υπάλληλος του κυλικείου], τηλεφώνησε στο Κέντρο της Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης και κατήγγειλε ότι, δύο άτομα με καλυμμένα τα πρόσωπά τους και με την απειλή μαχαιριού, τον ακινητοποίησαν και αφαίρεσαν από την ταμειακή μηχανή και γραφείο του κυλικείου χρηματικό ποσό περίπου 2.000 ευρώ.

Άμεσα οι αστυνομικοί έσπευσαν στο σημείο και εντόπισαν την στιγμή που επιχειρούσαν να επιβιβαστούν σε αυτοκίνητο οι δύο δράστες, όπου τους ανέμενε έτερος συνεργός τους, οπότε και συνελήφθησαν.

Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων ένα μαχαίρι και μεγάλο μέρος από το χρηματικό ποσό που είχαν αφαιρέσει,  το οποίο αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι, οι δράστες από κοινού με τον υπάλληλο του κυλικείου, ο οποίος επίσης συνελήφθη, συναποφάσισαν την τέλεση της κλοπής και της ψευδούς αναγγελίας της «σκηνοθετημένης» ληστείας στις αστυνομικές Αρχές.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής