Πως θα κινηθούν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς την περίοδο των εορτών

Στους ρυθμούς των εορτών θα κινηθούν και τα δρομολόγια των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς, με ακυρώσεις και μεταβολές δρομολογίων, που θα δυσκολέψουν τη ζωή όσον έμειναν στην Αθήνα.

PACIFIC-SUN

Σύμφωνα με τον ΟΑΣΑ, την ημέρα των Χριστουγέννων, την Τρίτη 26 Δεκεμβρίου, την Πρωτοχρονιά και την ημέρα των Θεοφανίων, τα λεωφορεία και τρόλεϊ θα κινούνται με πρόγραμμα δρομολογίων Κυριακής και αργιών, ενώ την Τρίτη 2 Ιανουαρίου θα εφαρμοστεί το πρόγραμμα του Σαββάτου με τις ακόλουθες ιδιαιτερότητες:

  • Θα δοθεί ιδιαίτερη βαρύτητα σε επιμέρους ανάγκες γραμμών (πρώτα δρομολόγια 05:00, ειδικά δρομολόγια κ.τ.λ.).
  • Οι γραμμές του αεροδρομίου θα λειτουργήσουν με το προγραμματισμένο πρόγραμμα των 7-ημερών.

Όσον αφορά τη γραμμή 1 του ηλεκτρικού, τα δρομολόγια θα πραγματοποιούνται με μειωμένη συχνότητα, ενώ την Κυριακή 31 Δεκεμβρίου τα δρομολόγια θα ολοκληρωθούν νωρίτερα.

Με μειωμένη συχνότητα θα πραγματοποιούνται και τα τα δρομολόγια στις γραμμές 2 και 3 του Μετρό, ενώ και εδώ τα δρομολόγια την Κυριακή 31 Δεκεμβρίου θα ολοκληρωθούν νωρίτερα.

Στο Τράμ εκτός από τη διακοπή κυκλοφορίας των δρομολογίων που θα είναι σε ισχύ έως τις 10 Μαρτίου 2018 στο τμήμα Λ. Βουλιαγμένης – Σύνταγμα, τα δρομολόγια θα κινούνται με μειωμένη συχνότητα.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής