Προσωρινές διακοπές της κυκλοφορίας των οχημάτων λόγω «Ράλλυ Κένταυρος»

Απαγόρευση κυκλοφορίας σε όλα τα οχήματα θα ισχύσει το Σάββατο 2 και την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου, σε περιοχές της Μαγνησίας, λόγω αγώνα αυτοκινήτων με την επωνυμία «Ράλλυ Κένταυρος».

PACIFIC-SUN

Το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου, από τις 09:00 το πρωί έως και τις 18:00 το απόγευμα, το μέτρο της απαγόρευσης θα ισχύσει στο τμήμα της Ε.Ο. Βόλου – Μακρινίτσας, από το Γήπεδο «ΑΝΩΜΑΛΙΑΣ» μέχρι την Βρύση Αγίας Μαγδαληνής – Αρχές οικισμού Κουκουράβας.

Την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου, από τις 07:30 έως τις 13:00 στο τμήμα της Ε.Ο. Βόλου – Ζαγοράς (Άνω Κλάδος) από την έξοδο Πορταριάς μέχρι τον χώρο στάθμευσης μετά τη διασταύρωση για Πλιασίδι.

Επιπλέον, την Κυριακή έως και τις 16:00 το μεσημέρι θα ισχύσει η απαγόρευση, στο τμήμα της Ε.Ο. Βόλου – Ζαγοράς (Άνω Κλάδος) από την 25+210 χ/θ μέχρι την 72+000 χ/θ (πλησίον Δ.Δ. Μακρυρράχης) και στο τμήμα της Επ. Οδού Χανίων – Κισσού από τη διασταύρωση της Ε.Ο.Χανίων-Κισσού από τη διασταύρωση της Ε.Ο. Βόλου – Ζαγοράς (Άνω Κλάδος) με το Χιονοδρομικό Κέντρο μέχρι την είσοδο του Δ.Δ. Κισσού.

Επιπλέον, σε αυτά τα τμήματα του οδικού δικτύου απαγορεύονται η στάθμευση κάθε οχήματος, η τοποθέτηση διαφόρων υλικών και η κυκλοφορία πεζών και ζώων.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής