Βιβλική καταστροφή από την κακοκαιρία στη Δυτική Αττική

Η Πυροσβεστική έχει λάβει από τις 05:30 το πρωί περισσότερες από εξακόσιες κλήσεις για εγκλωβισμένους οδηγούς αυτοκινήτων και φορτηγών, καθώς και για αντλήσεις υδάτων από οικίες. Σύμφωνα με πληροφορίες, το ύψος της στάθμης έχει ξεπεράσει το ένα μέτρο.

PACIFIC-SUN

Η Πυροσβεστική έχει λάβει από τις 05:30 το πρωί περισσότερες από εξακόσιες κλήσεις για εγκλωβισμένους οδηγούς αυτοκινήτων και φορτηγών, καθώς και για αντλήσεις υδάτων από οικίες. Σύμφωνα με πληροφορίες, το ύψος της στάθμης έχει ξεπεράσει το ένα μέτρο.

10:30 Έρευνες για 6 αγνοούμενους στη Μάνδρα Αττικής

17:30 Στους 14 οι νεκροί από την κακοκαιρία στη Δυτική Αττική

13:35 Ακόμη δύο νεκροί σε Ελευσίνα και Ασπρόπυργο

12:43 Στους 5 οι νεκροί από την κακοκαιρία στη Δυτική Αττική

12:18 Στους 4 οι νεκροί από την κακοκαιρία στη Δυτική Αττική

11:15 Δεύτερος νεκρός από την κακοκαιρία στη Μάνδρα

10:48 Τρία άτομα μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία από την κακοκαιρία

10:44 340 κλήσεις για αντλήσεις υδάτων και απεγκλωβισμούς ατόμων από σπίτια και οχήματα, έχει λάβει μέχρι στιγμής η πυροσβεστική. Επιχειρούν 125 πυροσβέστες με 40 οχήματα. Οι υπηρεσίες όλης της Αττικής είναι σε επιφυλακή.

10:20 Νεκρή γυναίκα από την κακοκαιρία στη Μάνδρα

09:30 Εκτροπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη Νέα Εθνική Οδο Αθηνών – Κορίνθου, λόγω διακοπής κυκλοφορίας στο 15,5ο χλμ  στον Ασπρόπυργο, στο ρεύμα προς Κόρινθο. Επιπλέον, διακοπή της κυκλοφορίας έχει σημειωθεί στο 21ο χλμ, στο ύψος του Κόμβου Παραδείσου Ελευσίνας, στο ρεύμα προς Κόρινθο, καθώς και στο 24ο χλμ στο ύψος του κόμβου Μάνδρας στο ρεύμα προς Αθήνα.

09:20 Κλειστά τα σχολεία των Δημοτικών Ενοτήτων Μάνδρας, Μαγούλας και Νέας Περάμου

07:45 Λόγω συσσώρευσης υδάτων διακόπηκε και η κυκλοφορία των οχημάτων στο 2ο χλμ της Παλαιάς Εθνικής Οδού Ελευσίνας-Θήβας στην περιοχή Αγία Σωτήρα Μάνδρας και στα δύο ρεύματα.

07:00 Εχει διακοπεί και η κυκλοφορία των οχημάτων στην Παλαιά Εθνική Οδό Αθηνών-Κορίνθου στο 39ο χλμ. στη Νέα Πέραμο και στη Νέα Εθνική Οδό Αθηνών – Κορίνθου στο ρεύμα προς Κόρινθο.

Η κυκλοφορία διεξάγεται από τη δεξιά και τη μεσαία λωρίδα, ενώ από το 33ο μέχρι το 34ο χλμ διεξάγεται μόνο από την αριστερή λωρίδα.


Στείλτε μας φωτογραφίες ή βίντεο από την κακοκαιρία στο info@dytikesmaties.gr ή μέσω facebook στο https://www.facebook.com/dytikesmaties/


 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής