Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί και που χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες (22/2 – 07:30)

Συνεχίζονται τα προβλήματα στο οδικό δίκτυο της χώρας, λόγω των κατολισθήσεων, των καθιζήσεων καθώς και των χιονοπτώσεων. Δείτε αναλυτικά την κατάσταση του οδικού δικτύου σύμφωνα με την ενημέρωση της ΕΛ.ΑΣ. στις 07:30 το πρωί της Πέμπτης 22 Φεβρουαρίου.

PACIFIC-SUN

Διακοπή της κυκλοφορίας είναι σε εξέλιξη στην Επ. Ο. Παρανεστίου – Πρασινάδας, διακοπή κυκλοφορίας στο ρεύμα ανόδου από 16,5ο έως 16,6ο χλμ. λόγω καθίζησης του οδοστρώματος από κατολισθήσεις, η κυκλοφορία διεξάγεται από το ρεύμα καθόδου, (επ’ αόριστον).

Στην οδό από την πλατεία οικισμού Πρασινάδας προς Ι.Μ. Μεταμόρφωσης από το 15,5ο – 15,6ο χλμ της δευτερεύουσας επαρχιακής οδού διακοπή κυκλοφορίας των οχημάτων λόγω καθίζησης του οδοστρώματος, από κατολισθήσεις (επ’ αόριστον). Επιπλέον στην Επ. Ο. Παρανεστίου – Πρασινάδας, από το 7ο χλμ., λόγω κατολίσθησης.

Στη Ροδόπη έχει διακοπεί η κυκλοφορία στην ισόπεδη διάβαση – ιρλανδικού τύπου ΑΑγ. Μαρίνας Ιμέρου, Μωσαϊκού, Ηφαίστου, Μεσοχωρίου. και στην Επ. Ο. Ξυλαγανής – Ίμερου, λόγω καθίζησης του οδοστρώματος.

Στη Μαγνησία έχει διακοπεί η κυκλοφορία στην κεντρική παραλιακή οδός Αγίου Ιωάννη Πηλίου, λόγω καθίζησης του οδοστρώματος σε μήκος 20 μέτρων λόγω έντονων καιρικών φαινομένων και στην Επ. Ο. Κισσού – Χανιών, διακοπή κυκλοφορίας λόγω χιονόπτωσης.

Στη Λάρισα έχει διακοπεί η κυκλοφορία στην Επ. Ο. Αμπελώνα – Δελεριών, λόγω αυξημένου όγκου υδάτων του Τιταρήσιου ποταμού στο 3ο χλμ και στην Επ. Ο. Λάρισας Αγιόκαμπου – Δ. Δ. Σωτηρίτσας, στο ρέμα του Αγιόκαμπου (γέφυρα Καλατράβα).

Στην Καρδίτσα έχει διακοπεί η κυκλοφορία στην υπερχείλισης υδάτων παραπόταμου Πάμισου του ποταμού Πηνειού στην Τ.Κ. Μαγούλας Καρδίτσας, πλημμύρισε αγροτική έκταση 2.000 περίπου στρεμμάτων στη θέση «Αυλάκι». Η κυκλοφορία των οχημάτων διεκόπη στην
2,400 χ/θ της Επ. Ο. Μαγούλας Καρδίτσας-Μεγάλων Καλυβίων Τρικάλων.

Στην Ηγουμενίτσα, οδός Γραικού, λόγω έντονης βροχόπτωσης, κατακρημνίστηκε μέρος
της γέφυρας. Η κυκλοφορία διακόπηκε και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας και διεξάγεται
από παρακαμπτηρίους οδούς. Στην Ακαρνανία κλειστή είναι επ’ αόριστον η Επ. Ο. Παραβόλας – Νερομάνας (γέφυρα), από 6ο χλμ. λόγω καθίζησης οδοστρώματος.

Στην Ηλεία έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στην Επ. Ο. Κρεστένων – Ανδρίτσαινας, από την γέφυρα Τσεπερούλας έως και την αρχή οικιστικού ιστού Μπαρακιτικών, λόγω εκτεταμένων κατολισθήσεων.

Που χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες

Στην Πέλλα απαιτείται η χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων στην Τ.Κ. Κερασιάς έως Χ/Κ Βόρας, από το 16ο χλμ. και στην Επ. Ο. Άρνισσας από το 10ο χλμ έως το Χ/ Κ «ΒΟΡΡΑΣ».

Στην Ημαθία:

  • Επ. Ο. Νάουσας- Τρία Πέντε (3-5) Πηγάδια από το 10ο έως 17ο χλμ (Χ/ Κ).
  • Επ. Ο. Νάουσας – Σελίου από το 10ο έως 17ο χλμ (Σέλι).
  • Επ. Ο. Βέροιας – Σελίου, από το 18ο έως 26ο χλμ (Χ/ Κ).

Στη Φλώρινα απαιτείται η χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων στην Επ. Ο. Φλώρινας – Καστοριάς, από 20ο έως 30ο χλμ. (μέσω Βιτσίου) και στην Ε.Ο Φλώρινας – Καστοριάς από 15ο έως 22ο χλμ (μέσω Βίγλας).

Στα Γρεβενά απαιτείται η χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων στην Επ. Ο. Γρεβενών – Χ/Κ Βασιλίτσας από το 27ο έως 45ο χλμ και στην Επ. Ο. Γρεβενών – Σαμαρίνας από το 27ο έως 54ο χλμ.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής