Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί και που χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες (17/1 – 07:30)

Συνεχίζονται τα προβλήματα στο οδικό δίκτυο της χώρας, λόγω των κατολισθήσεων, των καθιζήσεων καθώς και των χιονοπτώσεων. Δείτε αναλυτικά την κατάσταση του οδικού δικτύου σύμφωνα με την ενημέρωση της ΕΛ.ΑΣ. στις 08:30 το πρωί της Τετάρτης 17 Ιανουαρίου.

PACIFIC-SUN

Διακοπή της κυκλοφορίας είναι σε εξέλιξη στην Επ. Ο. Παρανεστίου – Πρασινάδας, διακοπή κυκλοφορίας στο ρεύμα ανόδου από 16,5ο έως 16,6ο χλμ. λόγω καθίζησης του οδοστρώματος από κατολισθήσεις, η κυκλοφορία διεξάγεται από το ρεύμα καθόδου, (επ’ αόριστον).

Στην οδό από την πλατεία οικισμού Πρασινάδας προς Ι.Μ. Μεταμόρφωσης από το 15,5ο – 15,6ο χλμ της δευτερεύουσας επαρχιακής οδού διακοπή κυκλοφορίας των οχημάτων λόγω καθίζησης του οδοστρώματος, από κατολισθήσεις (επ’ αόριστον). Η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται κανονικά από το κύριο επαρχιακό δίκτυο της πλατείας οικισμού Πρασινάδας προς την Ι.Μ. Μεταμόρφωσης.

Στη Ροδόπη έχει διακοπεί η κυκλοφορία στην διάβαση ποταμου Αγ. Μαρίνας Ιμέρου και στην Επ. Ο. Ξυλαγανής – Ίμερου, λόγω καθίζησης του οδοστρώματος.

Στην Λάρισα έχει διακοπεί η κυκλοφορία στην Επ. Ο. Αμπελώνα – Δελερίων, στο 3ο χλμ λόγω αυξημένου όγκου υδάτων Τιταρησίου ποταμού. Κυκλοφορία οχημάτων διεξάγεται από Επ. Ο. Αμπελώνα – Βρυότοπου – Ροδιάς – Δελερίων και Ν.Ε.Ο. Λάρισας – Κοζάνης – διασταύρωση ΕΠ. Ο. Δελερίων.

Στη Μαγνησία έχει διακοπεί η κυκλοφορία στην κεντρική παραλιακή οδός Αγίου Ιωάννη Πηλίου, λόγω καθίζησης του οδοστρώματος σε μήκος 20 μέτρων λόγω έντονων καιρικών φαινομένων. Στην Ακαρνανία κλειστή είναι επ’ αόριστον η Επ. Ο. Παραβόλας – Νερομάνας (γέφυρα), από 6ο χλμ. λόγω καθίζησης οδοστρώματος.

Που χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες

Στη Φλώρινα απαιτείται η χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων στην Επ. Ο. Φλώρινας – Καστοριάς, από 18ο έως 30ο χλμ. (μέσω Βιτσίου). Στην Καστοριά απαιτείται η χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων στην Ε.Ο. Καστοριάς – Φλώρινας, από 22ο έως 28ο χλμ. (μέσω Βιτσίου).

Στις Σέρρες χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες στην Επ. Ο. Σερρών – Λαιλιάς, από το 20 έως 26,8 χλμ.

Στην Πέλλα χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες στην Επ. Ο. Άρνισσας – Χ.Κ , από 10ο χλμ και οδικού δικτύου Τ.Κ Κερασιάς έως το Χ.Κ Βόρρας. Ακόμη, στο οδικό δίκτυο της Τ.Κ. Κερασιάς- Χ.Κ Βόρρας μετά το 7 χλμ. Στο Κιλκίς απαιτείται η χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων στην Επ. Οδ. Καστανερής – Μ. Λιβαδίων.

Στα Τρίκαλα:

  • Επ. Ο. Καλαμπάκας-Ασπροποτάμου από 35ο έως 68ο χλμ.

Στη Λάρισα:

  • Επ. Ο. Ελάφου – Σκλήθρου

Στην Καρδίτσα:

  • Επ. Ο. Καρδίτσας – Λίμνης Σμοκόβου – Καρπενησίου από το 46ο έως 62χλμ θέση «Ζαχαράκη».
  • Επ. Ο. Καρδίτσας Άρτας από το 38ο χιλ. έως 81ο χιλ. θέση «Τύμπανος»
  • Επ. Ο. Μουζακίου – Στεφανιάδας από το 7ο χιλ. έως το 56ο χιλ. θέση «Αγ. Νικόλαος».

Στην Ευρυτανία:

  • Επ. Ο. Καρπενησίου- Φουρνά, από 8ο έως 12ο χλμ. (Θέση «Βράχος»).
  • Επ. Ο. Καρπενησίου- Χ/Κ, από το 5ο έως 15ο χλμ.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,243ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
318ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής