Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί και που χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες (12/1 – 18:30)

Συνεχίζονται τα προβλήματα στο οδικό δίκτυο της χώρας, λόγω των κατολισθήσεων, των καθιζήσεων καθώς και των χιονοπτώσεων. Δείτε αναλυτικά την κατάσταση του οδικού δικτύου σύμφωνα με την ενημέρωση της ΕΛ.ΑΣ. στις 18:30 το απόγευμα της Παρασκευής 12 Ιανουαρίου

PACIFIC-SUN

Διακοπή της κυκλοφορίας είναι σε εξέλιξη στην Επ. Ο. Παρανεστίου – Πρασινάδας, από 16,5ο έως 16,6ο χλμ., λόγω καθίζησης του οδοστρώματος, από κατολισθήσεις, όπως επίσης και στην Πλατεία Οικισμού Ι.Μ. Μεταμόρφωσης, από 15,5ο έως 15,6ο χλμ., λόγω καθίζησης.

Στη Ροδόπη έχει διακοπεί η κυκλοφορία στις Διαβάσεις Σκαλώματος, Αγ. Μαρίνας, Ιμέρου, Μωσαϊκό και στην Επ. Ο. Ξυλαγανής – Ίμερου, λόγω καθίζησης του οδοστρώματος.

Στην Ακαρνανία κλειστή είναι επ’ αόριστον η Επ. Ο. Παραβόλας – Νερομάνας (γέφυρα), από 6ο χλμ. λόγω καθίζησης οδοστρώματος.

Που χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες

Στη Φλώρινα απαιτείται η χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων στην Επ. Ο. Φλώρινας – Καστοριάς, από 18ο έως 30ο χλμ. (μέσω Βιτσίου). Στην Καστοριά απαιτείται η χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων στην Ε.Ο. Καστοριάς – Φλώρινας, από 22ο έως 28ο χλμ. (μέσω Βιτσίου). Στην Πέλλα απαιτείται η χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων στην Επ. Ο. Άρνισσας – Χ.Κ Βόρρας από το 10 χλμ έως το χιονοδρομικό και από το 7 χλμ οδικού δικτύου Τ.Κ Κερασιάς έως το Χ.Κ Βόρρας.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής