Πάτρα: Έπαιξε στοίχημα και σκηνοθέτησε ληστεία σε βάρος του

Ενας 25χρονος συνελήφθη, σήμερα το πρωί, στην Πάτρα, ο οποίος εργαζόταν σε πρακτορείο ΟΠΑΠ του αδερφού του και έχασε σε ζωντανά στοιχήματα το χρηματικό ποσό των 2.400 ευρώ και σκηνοθέτησε ληστεία σε βάρος του για να δικαιολογήσει την αφαίρεση των χρημάτων.

PACIFIC-SUN

Για να δικαιολογήσει την αφαίρεση των χρημάτων, ο 25χρονος κατήγγειλε ψευδώς στο κέντρο επιχειρήσεων του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ότι δυο άγνωστοι δράστες του ανέκοψαν με όχημα την πορεία του και με την άσκηση σωματικής βίας, τον έριξαν στο έδαφος και του αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 2.000 ευρώ.

Επιπλέον, επειδή ο 25χρονος «ένιωσε αδιαθεσία από τη ληστεία σε βάρος του», διεκομίσθη με σταθμό του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Πατρών, «Ο Άγιος Ανδρέας», για την παροχή των πρώτων βοηθειών.

Για τη διερεύνηση του περιστατικού και την εξιχνίαση της ληστείας συγκροτήθηκε εξειδικευμένο κλιμάκιο αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, το οποίο μετέβη άμεσα στον τόπο του περιστατικού, όσο και στο νοσοκομείο, για τη συλλογή των απαραίτητων στοιχείων και πειστηρίων της υπόθεσης.

Στο πλαίσιο της προανάκρισης, που διενήργησαν οι αστυνομικοί, συγκεντρώθηκαν αποδεικτικά στοιχεία, υπό το βάρος των οποίων ο 25χρονος ομολόγησε ότι σκηνοθέτησε τη ληστεία σε βάρος του, προκειμένου να δικαιολογήσει τα χρήματα που αφαίρεσε από την επιχείρηση του αδερφού του.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε σήμερα στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής