Παραδόθηκε ο δολοφόνος του άστεγου στον Πειραιά

Σήμερα το πρωί παραδόθηκε στην Αστυνομία ο δολοφόνος του άστεγου άνδρα που βρέθηκε θανάσιμα τραυματισμένος στο κεφάλι από αιχμηρό αντικείμενο στα σκαλιά που οδηγούν στην είσοδο του Ιερού Ναού Αγίας Τριάδας στον Πειραιά.

PACIFIC-SUN

Σήμερα το πρωί παραδόθηκε στην Αστυνομία ο δολοφόνος του 50χρονου άστεγου άνδρα που βρέθηκε θανάσιμα τραυματισμένος στο κεφάλι από αιχμηρό αντικείμενο στα σκαλιά που οδηγούν στην είσοδο του Ιερού Ναού Αγίας Τριάδας στον Πειραιά.

Το θύμα έφερε τραύματα στο κεφάλι που είχαν προκληθεί από θλων και αμβλύ όργανο. Πλησίον του σημείου βρέθηκε ένα κομμάτι ξύλου το οποίο έφερε ίχνη αίματος. Δράστης είναι ένας 48χρονος άστεγος, ο οποίος πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, παρουσιάστηκε στο Α.Τ. Πλατείας Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά.

Οδηγήθηκε στο Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας, όπου εξεταζόμενος, ομολόγησε τις πράξεις του και συνελήφθη. Ως κίνητρο της ανθρωποκτονίας ανέφερε προηγούμενες διαφορές που είχε με το θύμα.

Δράστης και θύμα κατά το παρελθόν είχαν κατηγορηθεί για κλοπές και παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών και επιπρόσθετα ο δράστης για ληστείες, έχοντας εκτίσει πολυετή ποινή κάθειρξης.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής