Νεκρός 73χρονος κυβερνήτης ιστιοφόρου στην Πάτμο

Στο βυθό της θάλασσας εντοπίστηκε νεκρός σήμερα τα ξημερώματα, ο 73χρονος ιδιοκτήτης ιστιοφόρου σκάφους, για τον οποίο πραγματοποιούνταν έρευνες από το Λιμενικό Σώμα. Απέπλευσε την Παρασκευή 6 Απριλίου με προορισμό τους Λειψούς και έκτοτε αγνοούταν.

PACIFIC-SUN

Σύμφωνα με το Λιμενικό Σώμα το σκάφος «PROUD MARY» βρισκόταν σε καρνάγιο της Πάτμου τα τελευταία έξι χρόνια και καθελκύστηκε την Μεγάλη Τετάρτη. Ο 73χρονος απέπλευσε την Παρασκευή με προορισμό τους Λειψούς και το Λιμενικό Σώμα ενηερώθηκε ότι δεν έφτασε ποτέ στον προορισμό του μόλις εχθές.

Άμεσα ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό του σκάφους, με περιπολικό σκάφος, αλλά και περιπολικό όχημα, με στόχο να «χτενίσουν» την ξηρά κατά μήκος της ακτογραμμής της Πάτμου.

Τα απόγευμα της ίδιας ημέρας, το ιστιοφόρο εντοπίστηκε αγκυροβολημένο σε κοντινή απόσταση από δυσπρόσιτη ακτή βορειοανατολικά της Πάτμου χωρίς τον 73χρονο επιβαίνοντα.

Στην περιοχή έσπευσε περιπολικό σκάφος καθώς και ταχύπλοο με επαγγελματία δύτη, ο οποίος τα ξημερώματα σήμερα εντόπισε χωρίς τις αισθήσεις του τον 73χρονο, στον βυθό της θάλασσα πλησίον του «PROUD MARY». Η σορός του μεταφέρθηκε στο Κέντρου Υγείας Πάτμου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του, ενώ πρόκειται να μεταφερθεί και στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου για διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής