Νεκρός 63χρονος ψαράς στην Καβάλα

Νεκρός εντοπίστηκε ο 63χρονος ψαράς για τον οποίο πραγματοποιούνταν έρευνες από το Λιμενικό Σώμα χθες το βράδυ στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή του κόλπου Καβάλας. 

PACIFIC-SUN

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 63χρονος είχε ξεκινήσει για ψάρεμα με το ερασιτεχνικό σκάφος του, ωστόσο δεν έδωσε σημεία ζωής και οι οικείοι του ενημέρωσαν την Λιμενική Αρχή Καβάλας.

Άμεσα απέπλευσαν δύο περιπολικά σκάφη του Λιμενικού Σώματος, τέσσερα αλιευτικά και μία λάντζα, ενώ από ξηράς έρευνες διεξήγαγαν δύο περιπολικά οχήματα του Λιμενικού Σώματος.

Ο άτυχος ψαράς εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του, από αλιευτικό σκάφος και στη συνέχεια μεταφέρθηκε με περιπολικό σκάφος του Λιμενικού Σώματος, στο λιμάνι της Καβάλας.Στη συνέχεια διακομίσθηκε  με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Καβάλας που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής, ενώ με τη συνδρομή τουαλιευτικού, το ερασιτεχνικό σκάφος ρυμουλκήθηκε με ασφάλεια στον λιμένα Νέας Περάμου.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής