Μετέφεραν αλλοδαπούς με σκάφος και αυτοκίνητα στην Ιταλία

Κύκλωμα διακίνησης αλλοδαπών κατάφεραν να εξαρθρώσουν στελέχη του Λιμενικού Σώματος στην Κέρκυρα, τα πέντε μέλη του οποίου επιχείρησαν να μεταφέρουν στην Ιταλία με σκάφος δεκατρείς αλλοδαπούς.

PACIFIC-SUN

Η εξάρθρωση του κυκλώματος είναι αποτέλεσμα επιχείρησης που πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ στη μαρίνα Γουβιών Κέρκυρας, όπου εντοπίστηκαν τρία αυτοκίνητα, τα οποία μετέφεραν δεκατρείς αλλοδαπούς, εκ των οποίων δέκα άνδρες, δύο ανήλικα και μία γυναίκα, που επιβιβάστηκαν στη συνέχεια στο σκάφος “PRINCES DILAY” σημαίας Παλάου, με προορισμό την Ιταλία.

Άμεσα και μετά από επιχείρηση, περιπολικό σκάφος του Λιμενικού Σώματος, προσέγγισε το “PRINCES DILAY”, το ακινητοποίησε και το συνόδευσε στη μαρίνα Γουβίων, όπου συνελήφθη ο 52χρονος αλλοδαπός κυβερνήτης και πλοιοκτήτης του σκάφους.

Τα δύο εκ των τριών εμπλεκόμενων οχημάτων, τα οποία επιβιβάστηκαν σε πλοίο με προορισμό την Ηγουμενίτσα, ακινητοποιήθηκαν κατά τον κατάπλου στον οικείο λιμένα, από στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας, όπου συνελήφθησαν οι οδηγοί τους, ηλικίας 63 και 64 ετών αντίστοιχα.

Επιπρόσθετα, από στελέχη της Λιμενικής Αρχής Κέρκυρας, συνελήφθη 51χρονος οδηγός τρίτου οχήματος, ο οποίος προηγουμένος είχε αποβιβάσει στον αερολιμένα Κέρκυρας, 29χρονο αλλοδαπό, φερόμενο ως μέλος του κυκλώματος διακίνησης αλλοδαπών και ο οποίος συνελήφθη από στελέχη του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Αθηνών.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Κέρκυρας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν το σκάφος “PRINCES DILAY”, τα τρία οχήματα, δύο κινητά τηλέφωνα καθώς και το χρηματικό ποσό των 11.420 ευρώ.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής