Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Δήμο Αλίμου

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιηθούν από τις 06:00 το πρωί του Σαββάτου 6 Ιανουαρίου έως και τις 23:00 το βράδυ της Τρίτης 9 Ιανουαρίου στο οδικό δίκτυο του Δήμου Αλίμου, Λόγω εκτέλεσης εργασιών αποκατάστασης δικτύου αποχέτευσης.

PACIFIC-SUN

Πιο συγκεκριμένα θα γίνει πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας όλων των βαρέων οχημάτων (άνω των 3,5 τόνων) στη Λ. Ελευθερίας, από το ύψος της συμβολής της με την οδό Αναπήρων Πολέμου έως το ύψος της συμβολής της με τη Λ. Ποσειδώνος, ρεύμα κυκλοφορίας προς Λ. Ποσειδώνος. Κατά τη διάρκεια της διακοπής η διεξαγωγή της κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Γλυφάδα, θα πραγματοποιείται με εκτροπή των βαρέων οχημάτων στη Λ. Αγ. Βαρβάρας – συνέχεια μέσω των οδών Αγ. Δημητρίου-δεξιά Καλαμακίου-αριστερά Λ. Ποσειδώνος.

Επιπλέον θα γίνει πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας όλων των λοιπών οχημάτων (έως 3,5 τόνους) στη Λ. Ελευθερίας, από το ύψος της συμβολής της με την οδό Εθνάρχου Μακαρίου έως το ύψος της συμβολής της με τη Λ. Ποσειδώνος, ρεύμα κυκλοφορίας προς Λ. Ποσειδώνος. ολής της με τη Λ. Ποσειδώνος, ρεύμα κυκλοφορίας προς Λ. Ποσειδώνος. Κατά τη διάρκεια της διακοπής η διεξαγωγή της κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Γλυφάδα, θα πραγματοποιείται με εκτροπή των οχημάτων δεξιά στην οδό Εθνάρχου Μακαρίου-αριστερά οδός Ταξιαρχών- δεξιά οδός Καλαμακίου-αριστερά Λ. Ποσειδώνος.

Επιπρόσθετα θα γίνει πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας στην οδό Γιάνναρου, από το ύψος της συμβολής της με τη Λ. Ποσειδώνος έως το ύψος της συμβολής της με τη Λ. Ελευθερίας.

Εκτός αυτών θα μονοδρομηθεί η οδός Ταξιαρχών, από το ύψος της συμβολής της με την οδό Εθνάρχου Μακαρίου έως το ύψος της συμβολής της με τη Λ. Ελευθερίας.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,243ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
318ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής