Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην πόλη της Μυτιλήνης

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη 16 Ιανουαρίου από τις 08:00 το πρωί έως και τις 14:00 το μεσημέρι στην οδό Φιλελλήνων στη Μυτιλήνη, από τη συμβολή της με την οδό Αγίας Ειρήνης, έως τη συμβολή της με την οδό Βουρνάζων, για λόγους ασφαλείας, λόγω εκτέλεσης οικοδομικών εργασιών.

PACIFIC-SUN

Λόγω της διακοπής της κυκλοφορίας των οχημάτων θα ισχύσουν οι προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις. Τα οχήματα που θα κινούνται στην οδό Αγίας Ειρήνης, με κατεύθυνση την οδό Βουρνάζων, δεν θα επιτρέπεται να εισέρχονται στην οδό Φιλελλήνων.

Τα οχήματα που θα κινούνται στην οδό Φιλικών, με κατεύθυνση την οδό Βουρνάζων, θα πραγματοποιούν υποχρεωτική αριστερή πορεία προς την οδό Αγίας Ειρήνης. Τα οχήματα που θα κινούνται στην οδό Ικτίνου, με κατεύθυνση την οδό Βουρνάζων, δεν θα επιτρέπεται να πραγματοποιούν αριστερή πορεία προς την οδό Οδυσσέως.

Το Τμήμα Τροχαίας Μυτιλήνης θα προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, για τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας των οχημάτων στην περιοχή, καθώς και για την πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής