Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη ΝΕΟ Αθηνών-Κορίνθου στα Μέγαρα

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιηθούν στη Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Κορίνθου, περιοχής Δήμου Μεγάρων, από την 1 έως και τις 31 Μαρτίου 2018, καθ' όλη τη διάρκεια του 24ώρου.

PACIFIC-SUN

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν τμηματικά και σε δύο φάσεις ως εξής:

Α) Μεταξύ των χ/θ 30,900 και 37,000, ρεύμα κυκλοφορίας προς Κόρινθο

  • Α΄ ΦΑΣΗ:

Διακοπή της κυκλοφορίας στη λωρίδα καθοδήγησης, στην αριστερή  και  μεσαία λωρίδα και σε τμήμα της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας της Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Κορίνθου.

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από το εναπομένον τμήμα του οδοστρώματος αποτελούμενο από μία οριοθετημένη με κώνους λωρίδα κυκλοφορίας πλάτους 4,40μ. με εξαίρεση τα χρονικά διαστήματα από τις Παρασκευές και ώρα 14:00 έως τις Κυριακές και ώρα 16:00, όπου θα διατίθεται στην κυκλοφορία η μεσαία, η δεξιά και η Λ.Ε.Α.

  • Β΄ ΦΑΣΗ:

Διακοπή της κυκλοφορίας στη Λ.Ε.Α., στη δεξιά λωρίδα και σε τμήμα της μεσαίας λωρίδας κυκλοφορίας της Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Κορίνθου.

Η κυκλοφορία θα διεξάγεται από το εναπομένον τμήμα του οδοστρώματος αποτελούμενο από τη λωρίδα καθοδήγησης, την αριστερή λωρίδα και τμήμα της μεσαίας λωρίδας κυκλοφορίας με εξαίρεση τα χρονικά διαστήματα από τις Παρασκευές και ώρα 14:00 έως τις Κυριακές και ώρα 16:00 όπου θα διατίθεται στην κυκλοφορία η μεσαία και η αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας.

Β) Μεταξύ των χ/θ. 36,500 και 30,650, ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα

  • Α΄ ΦΑΣΗ:

Διακοπή της κυκλοφορίας στη λωρίδα καθοδήγησης, στην αριστερή  και  μεσαία λωρίδα και σε τμήμα της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας της Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Κορίνθου.

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από το εναπομένον τμήμα του οδοστρώματος αποτελούμενο από μία οριοθετημένη με κώνους λωρίδα κυκλοφορίας πλάτους 4,40μ. με εξαίρεση τα χρονικά διαστήματα από τις Κυριακές και ώρα 10:00 έως τις Δευτέρες και ώρα 07:00.

  • Β΄ ΦΑΣΗ:

Διακοπή της κυκλοφορίας στη ΛΕΑ, στη δεξιά λωρίδα και σε τμήμα της μεσαίας λωρίδας κυκλοφορίας της Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Κορίνθου.

Η κυκλοφορία θα διεξάγεται από το εναπομένον τμήμα του οδοστρώματος αποτελούμενο από τη λωρίδα καθοδήγησης, την αριστερή λωρίδα και τμήμα της μεσαίας λωρίδας κυκλοφορίας με εξαίρεση τα χρονικά διαστήματα από τις Κυριακές και ώρα 10:00 έως τις Δευτέρες και ώρα 07:00.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής