Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε Νέα Πέραμο, Μάνδρα και Μέγαρα

Λόγω εκτέλεσης εργασιών συντήρησης αρμών, στον Α/Κ Θηβών και στον Α/Κ Νέας Περάμου, περιοχής Δήμων Μάνδρας-Ειδυλλίας και Μεγάρων, από σήμερα μέχρι και τις 15 Φεβρουαρίου, καθ' όλη τη διάρκεια του 24ώρου, θα πραγματοποιούνται κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

PACIFIC-SUN

Πιο συγκεκριμένα στην άνω διάβαση Α/Κ Θηβών από τις 15 έως και τις 18 Ιανουαρίου θα πραγματοποιούνται κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε δύο φάσεις ως εξής:

• Α΄ΦΑΣΗ: Διακοπή της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας, στις 15 και 16 Ιανουαρίου, ρεύμα κυκλοφορίας προς Μάνδρα. Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από την εναπομένουσα λωρίδα κυκλοφορίας πλάτους 3,50μ.

• Β΄ ΦΑΣΗ: Διακοπή της αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας, στις 17 και 18 Ιανουαρίου, ρεύμα κυκλοφορίας προς Μάνδρα. Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από την εναπομένουσα λωρίδα κυκλοφορίας πλάτους 3,50μ. Κατά την ανωτέρω διακοπή και στις δύο φάσεις θα πραγματοποιηθεί απαγόρευση της κυκλοφορίας βαρέων οχημάτων (άνω των 3,5 τόνων) κινούμενων από τον κλάδο εξόδου της Ν.Ε.Ο.Α.Κ., ρεύμα κυκλοφορίας προς Θήβα-Μάνδρα, όπου θα κινούνται μέσω του Α/Κ Παραδείσου.

Στην άνω διάβαση Α/Κ Θηβών από τις 22 έως και τις 26 Ιανουαρίου θα πραγματοποιούνται κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε δύο φάσεις ως εξής:

• Α΄ΦΑΣΗ:
Διακοπή της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας, από 22 έως 24-1-2018, ρεύμα κυκλοφορίας προς Ελευσίνα. Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από την εναπομένουσα λωρίδα κυκλοφορίας πλάτους 6μ.

• Β΄ΦΑΣΗ:
Διακοπή της αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας, στις 25 και 26-1-2018, ρεύμα κυκλοφορίας προς Ελευσίνα.
Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από την εναπομένουσα λωρίδα κυκλοφορίας πλάτους 6μ. Κατά την ανωτέρω διακοπή και στις δύο φάσεις θα πραγματοποιηθεί απαγόρευση της κυκλοφορίας βαρέων οχημάτων (άνω των 3,5 τόνων) κινούμενων από τον κλάδο εξόδου της Ν.Ε.Ο.Α.Κ., ρεύμα κυκλοφορίας προς Ελευσίνα, όπου θα πραγματοποιούν αναστροφή σε διαμορφωμένη πλατεία στην είσοδο της Μάνδρας.

Στην άνω διάβαση Α/Κ Νέας Περάμου, στον κλάδο εξόδου του κόμβου από Αθήνα θα πραγματοποιηθούν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε δύο φάσεις ως εξής:

  • Α΄ΦΑΣΗ:
    Διακοπή της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας, της κάθετης οδού του Α/Κ Νέας Περάμου πάνω από τον κλάδο εξόδου του κόμβου από Αθήνα, στις 29 και 30-1-2018.
    Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από την εναπομένουσα λωρίδα κυκλοφορίας πλάτους 5,50μ.
  • Β΄ΦΑΣΗ:
    Διακοπή της αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας, της κάθετης οδού του Α/Κ Νέας Περάμου πάνω από τον κλάδο εξόδου του κόμβου από Αθήνα, στις 31-1-2018 και 1-2-2018.
    Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από την εναπομένουσα λωρίδα κυκλοφορίας πλάτους 5.50μ.

Στην άνω διάβαση Α/Κ Νέας Περάμου, στον κλάδο εισόδου του κόμβου από Αθήνα θα πραγματοποιηθεί ολικός αποκλεισμός του κλάδου εισόδου στη Ν.Ε.Ο.Α.Κ. προς Αθήνα, για το χρονικό διάστημα από 5 έως 8 Φεβρουαρίου. Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω της Π.Ε.Ο.

Στον κλάδο εξόδου του κόμβου από Κόρινθο θα πραγματοποιηθεί ολικός αποκλεισμός του κλάδου εξόδου από Κόρινθο, για το χρονικό διάστημα από 12 έως 15 Φεωρουαρίου. Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω του Α/Κ Πάχης δια της Π.Ε.Ο.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής