Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το Σάββατο 18/11 στον Αγ. Μερκούριο

Πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 18 Νοεμβρίου, από τις 11:00 το πρωί έως και τις 21:00 το βράδυ, στην Επαρχιακή Οδό Μαλακάσας - Αγ. Μερκουρίου – Βαρυμπόμπη.

PACIFIC-SUN

Πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 18 Νοεμβρίου, από τις 11:00 το πρωί έως και τις 21:00 το βράδυ, στην Επαρχιακή Οδό Μαλακάσας – Αγ. Μερκουρίου – Βαρυμπόμπη.

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιηθούν λόγω διεξαγωγής αγώνα αυτοκινήτων με την επωνυμία «4ο Athens rally sprint-Άγιος Μερκούριος», στο τμήμα της από τη βοηθητική οδό (παράδρομος) της Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας έως το εστιατόριο με την επωνυμία «Λεωνίδας» και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, περιοχής Δήμων Αχαρνών και Ωρωπού.

Από την Ελληνική Αστυνομία, παρακαλούνται οι οδηγοί για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και αποφυγή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων, να αποφύγουν τη διέλευση των οχημάτων τους στην ανωτέρω επαρχιακή οδό κατά το αναφερόμενο χρονικό διάστημα και να ακολουθούν τα σήματα και τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής