Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Τετάρτη 6/12 στη Θεσσαλονίκη

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στους κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης, θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου, λόγω των εκδηλώσεων, συγκεντρώσεων και πορειών που θα πραγματοποιηθούν για την επέτειο από τη δολοφονία του 16χρονου μαθητή, Αλέξη Γρηγορόπουλου.

PACIFIC-SUN

Ειδικότερα από τις 16:00 το μεσημέρι, σταδιακά θα υπάρξουν διακοπές- εκτροπές της κυκλοφορίας στις οδούς: Εγνατία, Εθνικής Αμύνης, Τσιμισκή, Αγίου Δημητρίου, Πλατεία Δημοκρατίας, Πλατεία Χ.Α.Ν.Θ., Καρόλου Ντηλ, Βασιλέως Ηρακλείου, Γ΄Σεπτεμβρίου, Αγγελάκη, Αρμενοπούλου, Γρηγορίου Λαμπράκη, Κωνσταντίνου Καραμανλή και όπου αλλού απαιτηθεί, ανάλογα με τις επικρατούσες κάθε φορά κυκλοφοριακές συνθήκες.

Επίσης από τις 05:00 το πρωί της Τετάρτης 6 Δεκεμβρίου και μέχρι τις 06:00 το πρωί της Πέμπτης 7 Δεκεμβρίου, δεν θα επιτρέπεται η στάση και η στάθμευση των αυτοκινήτων σε κεντρικούς δρόμους της πόλης.

Πιο συγκεκριμένα, δεν θα επιτρέπεται η στάση και η στάθμευση, στην Εθνικής Αμύνης, στο τμήμα της από την οδό Αγίου Δημητρίου μέχρι την πλατεία Σιντριβανίου, στην Εγνατία, στο τμήμα της από την οδό Γ΄Σεπτεμβρίου μέχρι οδό Εθνικής Αμύνης, στη Γρηγορίου Λαμπράκη, στο τμήμα της από την οδό Εγνατία μέχρι την οδό Καυτανζόγλου, στην Αγίου Δημητρίου, στο τμήμα της από την οδό Λάζου Εξάρχη μέχρι την οδό Γ΄ Σεπτεμβρίου και στο τμήμα της από την οδό Προξένων μέχρι τη Στ. Δραγούμη, στην Γ΄ Σεπτεμβρίου, στο τμήμα της από την οδό Αγίου Δημητρίου μέχρι την οδό Γρηγορίου Λαμπράκη και στην Ολυμπιάδος, στο τμήμα της από την οδό Ελένης Ζωγράφου μέχρι το ύψος της οδού Κασσάνδρου.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής