«Εξαφάνιζαν» κατοικίδια σε εγκαταλελειμμένο κτίριο στο Περιστέρι

Μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα βρέθηκε φιλόζωος την περασμένη εβδομάδα, σε εγκαταλελειμμένο βιομηχανικό κτίριο στο Περιστέρι Αττικής. Στο χώρο εντοπίστηκαν τομάρια και υπολείμματα ζώων, καθώς και μαγειρικά εργαλεία και σκεύη.

PACIFIC-SUN

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Σωτήρη Σκουλούδη από την ιστοσελίδα zougla.gr, στις 22 Νοεμβρίου, φιλόζωοι διαπίστωσαν ότι τέσσερα αδέσποτα που σίτιζαν στην περιοχή ήταν «λουσμένα» με πετρέλαιο και δύο ημέρες μετά έχασαν τα ίχνη τους.

Ενας από τους φιλόζωους τότε, είδε σε παράθυρο του εγκαταλελειμμένου κτιρίου, έναν από τους σκύλους και εισήλθε στο εσωτερικό του για να το απεγκλωβίσει. Ωστόσο διαπίστωσε πως ο χώρος είχε χρησιμοποιηθεί ως «κολαστήριο» ζώων και ως «μαγειρείο» για άγνωστα άτομα.

Άμεσα ειδοποίησε την Ελληνική Αστυνομία και στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί, οι οποίο διαπίστωσαν και εκείνοι, το τι ακριβώς συνέβαινε στο εσωτερικό του κτιρίου.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, οι φιλόζωοι υπέβαλαν μήνυση κατ’ αγνώστων και ήδη σχηματίζεται δικογραφία από τον Εισαγγελέα.

Περισσότερες φωτογραφίες και βίντεο από το εσωτερικό το κτιρίου στο zougla.gr.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής