Εξιχνιάστηκε ανθρωποκτονία 20χρονου Αφγανού στην Πάτρα

Στην εξιχνίαση της ανθρωποκτονίας ενός 20χρονου Αφγανού στην Πάτρα που διαπράχθηκε προχθές το βράδυ έφτασαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, οι οποίοι ταυτοποίησαν τα πλήρη στοιχεία ενός 27χρονου αλλοδαπού ως δράστη.

PACIFIC-SUN

Ειδικότερα, ο δράστης, προχθές το βράδυ στην Πάτρα, έξω από πρώην εργοστάσιο, πυροβόλησε με πιστόλι εναντίον ομάδας εβδομήντα περίπου αλλοδαπών ομοεθνών του, που συνεπλάκησαν με μικρότερη ομάδα αλλοδαπών, στην οποία άνηκε ο ίδιος και ο 20χρονος, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα ο τελευταίος.

Άμεσα κινητοποιήθηκαν αστυνομικοί, οι οποίοι στο πλαίσιο των αστυνομικών ερευνών και κατά την εξερεύνηση του τόπου του περιστατικού, εντόπισαν και κατέσχεσαν τέσσερα φυσίγγια και τρεις κάλυκες πιστολιού, καθώς και οπτικό υλικό από κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης.

Επίσης, κατά την προανάκριση αξιοποιήθηκαν πλήρως από τους αστυνομικούς όλα τα πειστήρια που συλλέχθηκαν, με αποτέλεσμα την εξακρίβωση των στοιχείων ταυτότητας του 27χρονου δράστη.

Επιπλέον, πραγματοποίησαν άμεσα, προσαγωγές από τον τόπο της συμπλοκής, με αποτέλεσμα την σύλληψη συνολικά εννέα αλλοδαπών ανδρών, υπηκόων Αφγανιστάν, για τη συμπλοκή.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του δράστη υποβλήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών, ενώ την προανάκριση και τις έρευνες ενήργησαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής