Εξιχνιάστηκαν ληστείες και κλοπές στην Κορινθία

Δύο περιπτώσεις ληστείας και πέντε περίπτωση κλοπής, εξιχνιάστηκαν με τη σύλληψη τριών ατόμων στην Κόρινθο και σε τοπικές κοινότητες των Δήμων Κορινθίων και Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων Κορινθίας.

PACIFIC-SUN

Πρόκειται για έναν ανήλικο και δύο άνδρες ηλικίας 38 και 42 ετών οι οποίοι συνελήφθησαν χθες το πρωί, στα Εξαμίλια Κορινθίας. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για τα –κατά περίπτωση- αδικήματα της ληστείας, της κλοπής και παράβασης της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά.

Ειδικότερα, προχθές το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Κορινθίων Κορινθίας, οι δράστες με τη χρήση σωματικής βίας, αφού ακινητοποίησαν 55χρονη, αφαίρεσαν την τσάντα της, που περιείχε κινητό τηλέφωνο και προσωπικά της έγγραφα και τράπηκαν σε φυγή.

Οι ίδιοι δράστες το μεσημέρι της 1ης Μαρτίου, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Κορινθίων Κορινθίας, με τη χρήση σωματικής βίας, αφαίρεσαν από 35χρονη, τσάντα που περιείχε χρήματα και κινητό τηλέφωνο.

Όπως επιπλέον προέκυψε, κατά το χρονικό διάστημα από την 14 έως και την 26 Φεβρουαρίου, στην Κόρινθο και σε τοπική κοινότητα του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων Κορινθίας, διέπραξαν και πέντε περιπτώσεις κλοπής σε οικία και αγροτεμάχια, από όπου αφαίρεσαν συνολικά μεταλλικά αντικείμενα, γεωργικά εργαλεία.

Σε έρευνα που έγινε στην οικία του ανήλικου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητα ηρωίνης και έντεκα ναρκωτικά δισκία, ενώ κατασχέθηκε και ένα όχημα, ως μέσο τέλεσης αξιόποινων πράξεων.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής