Εξιχνιάστηκαν επτά κλοπές από μηχανουργεία και αποθήκες σε Κοζάνη και Πτολεμαΐδα

Επτά κλοπές από μηχανουργεία και αποθήκες στην ευρύτερη περιοχή των Δήμων Κοζάνης και Εορδαίας, εξιχνιάστηκαν με το σχηματισμό δικογραφίας σε βάρος μίας 23χρονης και ενός 54χρονου άνδρα. Το συνολικό παράνομο όφελος τους υπερβαίνει το χρηματικό ποσό των 20.000 ευρώ.

PACIFIC-SUN

Αναλυτικότερα, μετά από έρευνα των αστυνομικών, προέκυψε ότι τουλάχιστον από το Νοέμβριο του 2017, οι δράστες χρησιμοποιώντας την ίδια μεθοδολογία διέπραξαν συνολικά επτά διαρρήξεις και κλοπές από μηχανουργεία και αποθήκες σε περιοχές της Κοζάνης και της Πτολεμαΐδας.

Ειδικότερα, αφού παραβίαζαν εισόδους των επιχειρήσεων και αποθηκών αφαιρούσαν επαγγελματικό εξοπλισμό (μηχανήματα και εργαλεία μηχανολογικής και ηλεκτρολογικής φύσεως) τα οποία στη συνέχεια μετέφεραν και απέκρυπταν σε κατοικία της 23χρονης.

Μετά από αστυνομική επιχείρηση στην οικία της 23χρονης σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μεγάλο μέρος των ανωτέρω αφαιρεθέντων αντικειμένων, με την πλειοψηφία αυτών να έχει αποδοθεί στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κοζάνης, ενώ εξετάζεται η προέλευση των λοιπών αντικειμένων, η συμμετοχή των δραστών και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις καθώς και η ταυτοποίηση τυχόν συνεργών.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής