Εξιχνιάστηκαν 13 κλοπές δίκυκλων στην Αλεξανδρούπολη

Δύο άτομα συνελήφθησαν χθες το απόγευμα για δεκατρείς κλοπές δικύκλων που διαπράχθηκαν τον Δεκέμβριο στην Αλεξανδρούπολη. Πρόκειται για δύο άνδρες ηλικίας 21 και 23 ετών.

PACIFIC-SUN

Αναλυτικότερα, προέκυψε ότι οι δράστες, ενεργώντας από κοινού, αφαίρεσαν από την πόλη της Αλεξανδρούπολης, δεκατρία δίκυκλα, εκ των οποίων εννέα μοτοποδήλατα και τέσσερις μοτοσικλέτες.

Στο πλαίσιο των ερευνών, βρέθηκαν όλα τα δίκυκλα που είχαν αφαιρεθεί και κατασχέθηκαν προκειμένου να αποδοθούν στους ιδιοκτήτες τους, ενώ όπως διαπιστώθηκε οι δράστες είχαν προκαλέσει φθορές σε αυτά.

Επιπλέον, στην κατοχή των δραστών βρέθηκε ένα δίκυκλο μοτοποδήλατο με παραποιημένο αριθμό πλαισίου και κινητήρα, καθώς και ένας κινητήρας, το ιδιοκτησιακό καθεστώς των οποίων ερευνάται.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για σύσταση συμμορίας, διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής, διακεκριμένες περιπτώσεις φθοράς και πλαστογραφία. Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του 21χρονου περιλαμβάνει επίσης το αδίκημα της αντίστασης καθόσον αυτός αντιστάθηκε κατά τη σύλληψή του.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής