Εξι συλλήψεις σε εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση στην Λάρισα

Σε έξι συλλήψεις προχώρησαν αστυνομικοί στο πλαίσιο ευρείας επιχείρησης που πραγματοποιήθηκε χθες το πρωί στο νομό Λάρισας. Κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, κυνηγετικά όπλα, αεροβόλα, φυσίγγια και κροτίδες. 

PACIFIC-SUN

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, συνελήφθησαν έξι άτομα, εκ των οποίων πέντε ηλικίας από 21 έως 40 ετών, για τα, κατά περίπτωση, αδικήματα της παράβασης του νόμου περί ναρκωτικών, της παράβασης του νόμου περί όπλων, της παράβασης του νόμου περί βεγγαλικών και της νομοθεσίας περί καταπολέμησης αθλητικής βίας.

Ο έκτος συλληφθείς είναι ένας 62χρονος, σε βάρος του οποίοι εκκρεμεί Διάταξη του Εισαγγελέα Εφετών Λάρισας, η οποία διατάσσει τη σύλληψή του και την έκτιση του υπολοίπου ποινής που του είχε επιβληθεί. Πιο συγκεκριμένα, ποινή φυλάκισης επτά ετών, έξι μηνών και επτά ημερών, για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης πραγματοποιήθηκαν τριάντα έλεγχοι σε οχήματα, δέκα έρευνες σε οικίες, σαράντα επτά έλεγχοι ατόμων και εννέα προσαγωγές ατόμων.

Συνολικά, κατασχέθηκαν δύο αεροβόλα πιστόλια, τέσσερα κυνηγετικά όπλα, ένα πιστόλι εκτόξευσης φωτοβολίδων, 79 φυσίγγια, μία σφαίρα πυροβόλου όπλου, 40 καψύλλια, 51 κροτίδες, 67 ναρκωτικά δισκία, 49 δισκία αναβολικού φαρμάκου και δύο φορητοί ασύρματοι, συντονισμένοι στις συχνότητες της Ελληνικής Αστυνομίας.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής