Εξι συλλήψεις στον Προμαχώνα Σερρών για λαθρεμπόριο

Στο πλαίσιο αστυνομικών ελέγχων για την πάταξη του λαθρεμπορίου, συνελήφθησαν χθες στην ευρύτερη περιοχή του Προμαχώνα Σερρών, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Προμαχώνα, 6 άτομα σε διαφορετικές περιπτώσεις, για παράβαση της νομοθεσίας περί τελωνειακού κώδικα.

radiotaxi

Συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια των αστυνομικών ελέγχων συνελήφθη ένας 56χρονος υπήκοος Ρουμανίας, καθώς διαπιστώθηκε να έχει εισάγει και να μεταφέρει με όχημα, 73 λίτρα πετρελαίου σε δοχεία, χωρίς να καταβληθούν οι νόμιμοι φόροι και δασμοί. Επιπλέον, συνελήφθη ένας ακόμα 32χρονος υπήκοος Ρουμανίας, καθώς διαπιστώθηκε να έχει εισάγει και να μεταφέρει με όχημα, 85 πακέτα τσιγάρων, χωρίς να καταβληθούν οι νόμιμοι φόροι και δασμοί.

Για 20,1 λίτρα αλκοολούχων ποτών, χωρίς να καταβληθούν οι νόμιμοι φόροι και δασμοί συνελήφθη ένας 42χρονος υπήκοος Ηνωμένου Βασιλείου, γιατί όπως διαπιστώθηκε να έχει εισάγει και να μεταφέρει με το όχημά του. Ακόμη, συνελήφθη για 80 λίτρα πετρελαίου σε δοχεία, χωρίς να καταβληθούν οι νόμιμοι φόροι και δασμοί, ένας 34χρονος υπήκοος Βουλγαρίας, καθώς διαπιστώθηκε να έχει εισάγει και να μεταφέρει με το όχημά του.

Επιπρόσθετα συνελήφθη ένας 53χρονος υπήκοος π.Γ.Δ.Μ., καθώς διαπιστώθηκε να έχει εισάγει και να μεταφέρει με όχημα, φιάλες με συνολικά 17,7 λίτρα αλκοολούχων ποτών, χωρίς να καταβληθούν οι νόμιμοι φόροι και δασμοί και ένας 61χρονος Έλληνας, ο οποίος έχει εισάγει και να μεταφέρει με όχημα, 22 φιάλες με συνολικά 15,4 λίτρα αλκοολούχων ποτών, χωρίς να καταβληθούν οι νόμιμοι φόροι και δασμοί.

Τα λαθραία προϊόντα κατασχέθηκαν, όπως και τα οχήματα ως μέσα τέλεσης λαθρεμπορίας, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών.

proskliseis

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here