Εξαρθρώθηκε σπείρα ανήλικων στα Άνω Λιόσια

Σπείρα ανήλικων που διέπραττε ληστείες σε πεζούς στην περιοχή των Άνω Λιοσίων εξαρθρώθηκε με τη σύλληψη τριών μελών της. Έχουν εξιχνιαστεί έντεκα περιπτώσεις.

PACIFIC-SUN

Οι δράστες εντοπίστηκαν και προσήχθησαν το απόγευμα της Τρίτης, να αναμένουν σε στάσεις λεωφορείων στην περιοχή των Άνω Λιοσίων, χωρίς να επιβιβάζονται στα διερχόμενα λεωφορεία. Μετά από την αναγνώριση τους από θύματα, συνελήφθησαν.

Όπως διαπιστώθηκε οι ανήλικοι, τουλάχιστον από τον περασμένο Ιανουάριο είχαν συστήσει εγκληματική ομάδα, με σκοπό την διάπραξη ληστειών σε βάρος κυρίως ανηλίκων ή ηλικιωμένων γυναικών, που ανέμεναν σε στάσεις λεωφορείων στα Άνω Λιόσια. Κατηγορούμενοι στην ίδια υπόθεση για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων, είναι οι γονείς των συλληφθέντων.

Από την μέχρι στιγμής έρευνα, έχουν εξιχνιαστεί έντεκα ληστείες σε βάρος πεζών στην περιοχή των Άνω Λιοσίων, ενώ οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών ο οποίος τους παρέπεμψε στον Τακτικό Ανακριτή Ανηλίκων.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής