Εξαπατούσε γιατρούς στη Δράμα και την Καβάλα

Τέσσερις απάτες, τετελεσμένες και σε απόπειρα, που διαπράχθηκαν σε βάρος ιατρών εξιχνιάστηκαν ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας. Για την υπόθεση συνελήφθη χθες το μεσημέρι ένας 43χρονος.

PACIFIC-SUN

Αναλυτικότερα, το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης, ο 43χρονος επικοινώνησε τηλεφωνικά με μία 37χρονη γιατρό, με το πρόσχημα ότι η μητέρα του είναι πελάτισσα του ιατρείου της. Κατά την τηλεφωνική τους επικοινωνία ο δράστης επικαλούμενος πρόβλημα υγείας της μητέρας του, κατάφερε αρχικά να την πείσει να του παραδώσει χρήματα.

Το πρωί της Πέμπτης, ο δράστης μετέβη σε προκαθορισμένο ραντεβού στο ιατρείο της 37χρονης, στη Δράμα, όπου τη στιγμή που παρέλαβε το χρηματικό ποσό των 20 ευρώ, ακινητοποιήθηκε από αστυνομικούς και συνελήφθη.

Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε προέκυψε επίσης ότι ο δράστης, με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, κατάφερε την το πρωί της περασμένης Τετάρτης, στην Καβάλα, να αποσπάσει από τον 66χρονο το χρηματικό ποσό των 20 ευρώ, καθώς επίσης επιχείρησε να εξαπατήσει τους άλλους δύο ιατρούς, χωρίς όμως να καταφέρει να ολοκληρώσει τις πράξεις του.

Στην κατοχή του 43χρονου βρέθηκε το χρηματικό ποσό των 40 ευρώ, το οποίο κατασχέθηκε προκειμένου να αποδοθεί στους δικαιούχους του και ο ίδιος οδηγήθηκε στην  Εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής