Επ’ αυτοφώρω συλλήψεις για κλοπές στις Σέρρες

Στην αυτόφωρη σύλληψη δύο ατόμων ηλικίας 24 και 32 ετών, προχώρησαν αστυνομικοί, γιατί κατηγορούνται ότι το τελευταίο 4μηνο διέπρατταν κλοπές στις Σέρρες. Η συνολική λεία τους υπολογίζεται πάνω από 40.000 ευρώ, ενώ στη δικογραφία συμπεριλαμβάνεται ακόμη ένας 24χρονος συνεργός τους.

PACIFIC-SUN

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την έρευνα των αστυνομικών οι προαναφερόμενοι από τον περασμένο Ιανουάριο, ενεργώντας από κοινού και χρησιμοποιώντας δύο κλεμμένα οχήματα, διέπρατταν κλοπές στην ευρύτερη περιοχή των Σερρών.

Όπως διαπιστώθηκε ενέχονται σε δεκαεπτά περιπτώσεις κλοπών και απόπειρες κλοπών από καταστήματα και επιχειρήσεις, αφαιρώντας χρηματικά ποσά, μεταλλικά αντικείμενα, εργαλεία, καπνικά είδη και άλλα αντικείμενα, η συνολική αξία των οποίων υπερβαίνει τις 40.000 ευρώ.

Από τους αστυνομικούς εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν τα δύο κλεμμένα οχήματα που χρησιμοποιούσαν, καθώς και μέρος των αντικειμένων που είχαν αφαιρέσει, τα οποία αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.

Η έρευνα των αστυνομικών συνεχίζεται προκειμένου να εξακριβωθεί η τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλες περιπτώσεις κλοπών, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής