ΕΛΑΣ: Ζητούνται πληροφορίες για τροχαίο στην Κηφισιά

Πληροφορίες για το τροχαίο που σημειώθηκε την Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου, στις 04:35, στη συμβολή των οδών Λ. Κηφισίας και Αθηνάς, κατεύθυνση από Μαρούσι προς Εκάλη, ζητά η Αστυνομία.

PACIFIC-SUN

Πληροφορίες για το τροχαίο που σημειώθηκε την Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου, στις 04:35, στη συμβολή των οδών Λ. Κηφισίας και Αθηνάς, κατεύθυνση από Μαρούσι προς Εκάλη, ζητά η Αστυνομία.

Ένα αυτοκίνητο που από τα μέχρι στιγμής στοιχεία εκτιμάται μάρκας OPEL ASTRA, μοντέλο 2007-2009, χρώματος ασημί, παρέσυρε πεζό και στη συνέχεια εγκατέλειψε τον τόπο του ατυχήματος. Συνέπεια του τροχαίου ήταν ο σοβαρός τραυματισμός του πεζού, ο οποίος   νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο μέχρι τις 19 Φεβρουαρίου, οπότε και εξέπνευσε.

Πρόκειται πιθανόν για άστεγο άνδρα, ηλικίας περίπου 50 ετών, αναστήματος 1,70 μέτρων, αδύνατου περί τα 65 κιλά, μελαχρινού με μακριά σγουρά μαλλιά και μούσι. Φορούσε σκούρο παντελόνι, μαύρο μπουφάν και αθλητικά παπούτσια.

Παρακαλείται όποιος γνωρίζει οτιδήποτε, που μπορεί να βοηθήσει στην ανακάλυψη του άγνωστου οχήματος και του οδηγού αυτού, όπως επίσης στη διακρίβωση των στοιχείων ταυτότητας του θανόντος, να επικοινωνήσει με το Τμήμα Τροχαίας Κηφισιάς στο τηλέφωνο 210-6256430.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής