Εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση σε περιοχή του νομού Λάρισας

Δέκα άτομα συνελήφθησαν το πρωί της Τρίτης στο πλαίσιο εκτεταμένης αστυνομικής επιχείρησης, για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας, στο νομό Λάρισας.

PACIFIC-SUN

Από τους δέκα συλληφθέντες οι δύο ήταν Έλληνες ηλικίας 63 και 62 ετών και συνελήφθησαν για παράβαση του νόμου περί όπλων. Τέσσερις Έλληνες ηλικίας 24, 35, 21 και 59 ετών και ένας Αλβανός, ηλικίας 28 ετών, σε βάρος των οποίων εκκρεμούν καταδικαστικές αποφάσεις για τα αδικήματα της επαιτείας και της παράβασης του νόμου περί αλλοδαπών.

Επιπλέον, δύο Έλληνες ηλικίας 61 και 58 ετών, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και της παράβασης του νόμου περί όπλων και ένας, ηλικίας 32 ετών, για στέρηση άδειας ικανότητας οδήγησης. Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης πραγματοποιήθηκαν συνολικά 54 έλεγχοι σε οχήματα, 9 νομότυπες έρευνες σε οικίες, 148 έλεγχοι ατόμων και 11 προσαγωγές ατόμων.

Κατασχέθηκαν συνολικά δεκαεπτά νάιλον συσκευασίες με 79,2 γραμμάρια ηρωίνης, δώδεκα νάιλον συσκευασίες με 30,1 γραμμάρια κάνναβης, μικροποσότητα ναρκωτικών δισκίων, δύο κυνηγετικά όπλα, το χρηματικό ποσό των 10.070 ευρώ, δύο κινητά τηλέφωνα, ένα μαχαίρι, ενώ βεβαιώθηκαν 24 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής