Δύο συλλήψεις για κλοπές σε περιοχή της Χαλκιδικής

Συνελήφθησαν χθες τα ξημερώματα σε περιοχή της Χαλκιδικής, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου, δύο άνδρες ηλικίας 24 και 25 ετών, για έξι κλοπές και απόπειρες κλοπής που έγιναν το τελευταίο διήμερο στην Χαλκιδική.

PACIFIC-SUN

Ειδικότερα, μετά από άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών, εντοπίστηκαν τα άτομα να επιβαίνουν σε αγροτικό όχημα και αντιλαμβανόμενοι την αστυνομική παρουσία προσπάθησαν να διαφύγουν, ωστόσο ακινητοποιήθηκαν και διαπιστώθηκε να μεταφέρουν μεταλλικά κουφώματα, τα οποία αφαίρεσαν λίγο νωρίτερα από οικία σε περιοχή της Χαλκιδικής.

Από την περαιτέρω έρευνα προέκυψε ότι τα παραπάνω άτομα διέπραξαν από προχθές το μεσημέρι μέχρι χθες τα ξημερώματα, ακόμα τρεις κλοπές και δύο απόπειρες κλοπής από περιφραγμένους χώρους οικιών στην ίδια περιοχή, αφαιρώντας διάφορα αντικείμενα. Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία.

Οι έρευνες συνεχίζονται προκειμένου να διαπιστωθεί η τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκιδικής.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής