Δώδεκα συλλήψεις για παράνομα τυχερά παιχνίδια στη Μεσσήνη

Σε δώδεκα συλλήψεις προχώρησαν χθες το βράδυ για τη διεξαγωγή παράνομων τυχερών παιχνιδιών, εντός καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος στη Μεσσήνη. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία, για παράβαση της νομοθεσίας για τα παίγνια, η οποία περιλαμβάνει τον 46χρονο ιδιοκτήτη που αναζητείται.

PACIFIC-SUN

Ειδικότερα, χθες το βράδυ, μετά από αστυνομική επιχείρηση, πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, ιδιοκτησίας του 46χρονου, ο οποίος κατά τον έλεγχο απουσίαζε και αναζητείται, διαπιστώθηκε 44χρονος, ως προσωρινά υπεύθυνος του καταστήματος, να έχει επιτρέψει στους υπόλοιπους έντεκα συλληφθέντες, σε ειδικά διαμορφωμένο τραπέζι, τη διεξαγωγή με χρήματα, του τυχερού παιχνιδιού «πόκερ», συμμετέχοντας και ο ίδιος.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου κατασχέθηκαν 52 παιγνιόχαρτα, 538 μάρκες και το χρηματικό ποσό των 2.145 ευρώ, ως προερχόμενο από τη διενέργεια του τυχερού παιχνιδιού.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας, ενώ η αστυνομική έρευνα και η προανάκριση, διενεργούνται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής