Δώδεκα συλλήψεις για διάφορα αδικήματα στη Θεσσαλία

Σε δώδεκα συλλήψεις προχώρησαν χθες σε ολόκληρη τη Θεσσαλία αστυνομικοί. Κατά τη διάρκεια των δράσεων ελέγχθηκαν 1.150 άτομα και 994 οχήματα, ενώ παράλληλα βεβαιώθηκαν συνολικά 339 παραβάσεις, στην πλειοψηφία τους του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

PACIFIC-SUN

Συγκεκριμένα, στις συντονισμένες δράσεις, με τη συμμετοχή αστυνομικών από Υπηρεσίες των Διευθύνσεων Αστυνομίας Λάρισας, Μαγνησίας, Τρικάλων και Καρδίτσας, δόθηκε έμφαση στην αστυνόμευση του οδικού δικτύου, τον έλεγχο των οχημάτων και των επιβαινόντων ατόμων, την αντιμετώπιση των επικίνδυνων παραβάσεων.

Κατά τη διάρκεια των δράσεων ελέγχθηκαν 1150 άτομα και 994 οχήματα. Προσήχθησαν 13 άτομα. Συνελήφθησαν 12 άτομα και συγκεκριμένα εννέα άτομα για στέρηση άδειας ικανότητας οδήγησης, ένα για μέθη, ένα για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών και ένα άτομο για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών.

Βεβαιώθηκαν 339 παραβάσεις και συγκεκριμένα τριακόσιες τριάντα επτά παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, μία παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών και μία παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών. Κατασχέθηκαν δεκαπέντε ναρκωτικά δισκία, μικροποσότητα κάνναβης και τέσσερα αυτοσχέδια τσιγάρα.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής