Διακοπές της κυκλοφορίας λόγω συσσώρευσης υδάτων

Προβλήματα στο οδικό δίκτυο της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, της Δυτικής Ελλάδας, Ηπείρου και Θεσσαλίας, λόγω της βροχόπτωσης και της συσσώρευσης υδάτων.

PACIFIC-SUN

Στη Ροδόπη, κλειστές είναι οι Ιρλανδικές Διαβάσεις Μεσοχωριού – Ήφαιστου – Μωσαϊκού -Σκαλώματος και Λοφαρίου. Στη Δράμα, κλειστή είναι η Επαρχιακή Οδός Ανδριανής – Αγοράς.

Στη Δυτική Ελλάδα, κλειστή είναι η Επαρχιακή Οδός Παραβόλας-Νερομάνας λόγω καθίζησης οδοστρώματος. Κλειστή είναι και η Νέα Εθνικής Οδού Αντιρρίου – Ιωαννίνων στο 50,5ο χλμ, στο ύψος της Κλεισούρας, λόγω καθιζήσεων και κατολισθήσεων. Επιπλέον, λόγω κατολίσθησης είναι στο 0,5ο χλμ, η Νέα Επαρχιακή Οδός Βασιλικού – Καρτερίου στη Θεσπρωτία.

Επιπρόσθετα, κλειστή είναι η Επαρχιακή Οδός Αμπελώνα – Δελερίων, στο ύψος του ποταμού Τιταρησίου, λόγω αυξημένου όγκου υδάτων. Τέλος, ολικός αποκλεισμός της
κυκλοφορίας οχημάτων είναι σε ισχύ στην ΠΑΘΕ Λάρισας, στην κατεύθυνση προς Αθήνα στο τμήμα από τον α/κ ευαγγελισμού έως τον α/κ γυρτωνής, από τις 07:00 έως και τις 19:00, λόγω εργασιών.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής