Χειροπέδες σε ηλικιωμένο ζευγάρι για κλοπή σκάφους και αυτοκινήτου

Ενας άνδρας ηλικίας 74 ετών και μία γυναίκα ηλικίας 79 ετών συνελήφθησαν χθες το μεσημέρι στο Ηράκλειο της Κρήτης, οι οποίοι είχαν κλέψει ένα ταχύπλοο σκάφος, ένα αυτοκίνητο και καθώς φαίνεται και δίκυκλα.

PACIFIC-SUN

Οι συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν μετά από έλεγχο στην οικία τους, από στελέχη του Λιμενικού Σώματος, τα οποία διαπίστωσαν ότι είχαν κλέψει από το αλιευτικό καταφύγιο Παντάνασσας Ηρακλείου, το ταχύπλοο σκάφος “ΓΩΓΩΣ-ΜΙΚΕ” Τ.Η. 977, για το οποίο είχε δηλωθεί κλοπή στις 18 Σεπτεμβρίου.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας, τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος εντόπισαν ένα αυτοκίνητο με πλαστές πινακίδες το οποίο φαίνεται ότι ανήκει σε άλλο άτομο, το οποίο είχε επίσης δηλώσει την κλοπή του.

Επιπρόσθετα ευρέθησαν μία πινακίδα δικύκλου οχήματος 50 κυβικών εκατοστών μη προβλεπόμενης κατασκευής για την οποία είχε δηλωθεί κλοπή, καθώς και σκελετός δικύκλου οχήματος και διάφορα ανταλλακτικά δικύκλων οχημάτων.

Το ταχύπλοο σκάφος αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του, ενώ όλα όσα βρέθηκαν, κατασχέθηκαν, ενώ διενεργείται προανάκριση από την οικεία Λιμενική Αρχή.

Περισσότερες φωτογραφίες

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής