Αττική: Δέκα συλλήψεις με εντάλματα σύλληψης και καταδικαστικές αποφάσεις

Σε δέκα συλλήψεις προχώρησαν αστυνομικοί διαφόρων υπηρεσιών τις τελευταίες ημέρες, σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν εντάλματα σύλληψης και καταδικαστικές αποφάσεις.

PACIFIC-SUN

Πιο συγκεκριμένα, στις 22 Νοεμβρίου συνελήφθη στον Πειραιά, ένας 58χρονος σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση με ποινή φυλάκισης 4 ετών και 10 μηνών, για υπεξαίρεση μεγάλης αξίας. Μία ημέρα μετά στα Καμίνια συνελήφθη 65χρονη, σε βάρος της οποίας εκκρεμούσαν πέντε καταδικαστικές αποφάσεις για φοροδιαφυγή και εισφορές, με συνολική ποινή φυλάκισης 5 ετών.

Στις 24 Νοεμβρίου συνελήφθη στην Αθήνα, 55χρονος, ο οποίος, τέσσερις μέρες νωρίτερα, παραβίασε τους όρους τακτικής άδειας φυλακών όπου κρατούνταν για ανθρωποκτονία από πρόθεση και παράβαση των νόμων περί ναρκωτικών και περί όπλων. Την ίδια ημέρα συνελήφθη στη Βουλιαγμένη 47χρονος με πέντε καταδικαστικές αποφάσεις με συνολική ποινή κάθειρξης 9 ετών και χρηματική ποινή 11.400 ευρώ για εργατικές εισφορές. Επιπλέον, συνελήφθη στα Πατήσια ένας 65χρονος, με δύο καταδικαστικές αποφάσεις με συνολική ποινή κάθειρξης 13 ετών και χρηματική ποινή 150.000 ευρώ για παράβαση του νόμου περί διεξαγωγής τυχερών παιγνίων.

Στις 27 Νοεμβρίου συνελήφθη ένας 56χρονος στους Αμπελόκηπους, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση με ποινή φυλάκισης 5 ετών για τα αδικήματα της ψευδούς καταμήνυσης, της χρήσης πλαστού εγγράφου και της συκοφαντικής δυσφήμησης. Την ίδια ημέρα συνελήφθη στην ίδια περιοχή, ένας 70χρονος με πέντε καταδικαστικές αποφάσεις, με συνολική ποινή κάθειρξης 18 ετών και 6 μηνών και χρηματική ποινή 10.600 ευρώ, για τα αδικήματα της απάτης, της υπεξαίρεσης, της μη καταβολής χρεών προς το Δημόσιο καθώς και του νόμου περί μη καταβολής δεδουλευμένων.

Χθες συνελήφθησαν στην περιοχή των Σπάτων, ένας 50χρονος δραπέτης φυλακών και μία 46χρονη, γιατί σε βάρος τους εκκρεμούσαν εντάλματα σύλληψης. Επιπλέον, σε βάρος του 50χρονου εκκρεμούσαν δύο καταδικαστικές αποφάσεις για οπλοκατοχή, παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών και απόδραση κρατουμένου, με συνολική ποινή φυλάκισης 17 ετών και 2 μηνών και με χρηματική ποινή 60.100 ευρώ.

Από την έρευνα στην οικία τους, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μία καραμπίνα και ένα πιστόλι, πέντε γεμιστήρες και πλήθος φυσιγγίων, ναρκωτικά δισκία και κλομπ, μία κλεμμένη μοτοσυκλέτα και ένα κλεμμένο αυτοκίνητο, καθώς και δύο μοτοσυκλέτες και ένα αυτοκίνητο.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής