Ανήλικοι έκαναν διαρρήξεις σε οικίες στις Σέρρες

Εξι διαρρήξεις που διαπράχθηκαν τον περασμένο Δεκέμβριο στις Σέρρες εξιχνιάστηκαν με την ταυτοποίηση τριών ανήλικων ηλικίας 15,16 και 17 ετών. Η λεία τους υπερβαίνει τις 6.000 ευρώ.

PACIFIC-SUN

Εξιχνιάστηκαν, μετά από συστηματική έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, συνολικά 6 κλοπές – διαρρήξεις σε οικίες, που έγιναν τον Δεκέμβριο του 2017 στις Σέρρες.

Για την υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος των τριών ανήλικων, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής. Επίσης σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 3 ημεδαπών ηλικίας 35, 40 και 52 ετών, για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Ειδικότερα, όπως διαπιστώθηκε από την έρευνα, οι τρεις ανήλικοι ενεργώντας από κοινού, το χρονικό διάστημα από 22 έως 31 Δεκεμβρίου, διέρρηξαν συνολικά έξι οικίες, όπου από τις 5 οικίες αφαίρεσαν χρήματα, χρυσαφικά και άλλα αντικείμενα, η συνολική αξία των οποίων ανέρχεται στις 6.480 ευρώ, σύμφωνα με δηλώσεις των θυμάτων.

Η έρευνα των αστυνομικών συνεχίζεται για να εξακριβωθεί η τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις, ενώ η δικογραφία που σχηματίστηκε θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής