Ανδρας μπήκε σε τράπεζα και πέταξε τα ρούχα του στην Κοζάνη

Ενα πρωτοφανές περιστατικό συνέβη το πρωί της Παρασκευής, σε κατάστημα της Εθνικής Τράπεζας, στο κέντρο της Κοζάνης, μπροστά στα μάτια δεκάδων πελατών. Άνδρας εισέβαλε στο κατάστημα και πέταξε όλα του τα ρούχα.

PACIFIC-SUN

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το kozanimedia.gr, λίγο μετά τις 08:00 το πρωί, ένας άνδρας ηλικίας περίπου 35-40 ετών, μπήκε στο κτίριο και κατευθύνθηκε στα πίσω ταμεία, αρχίζοντας να φωνάζει «εγώ φταίω που σας έδωσα αξία».

Στη συνέχεια, σύμφωνα με την ίδια πηγή, ο άνδρας έριξε το χριστουγεννιάτικο δέντρο που υπήρχε στο κατάστημα και προκάλεσε πανικό σε εργαζόμενους και πελάτες. Μάλιστα, μπροστά στο δέντρο άρχισε να βγάζει ένα-ένα τα ρούχα του, μένοντας εντελώς γυμνός.

Ο άνδρας ζήτησε από τους παριστάμενους να κληθεί η αστυνομία, λέγοντας και το όνομα γνωστού ψυχιάτρου που, πιθανότατα, τον παρακολουθεί ιατρικά. Στο σημείο έσπευσαν άνδρες της αστυνομίας, που τον συνέλαβαν, τον έντυσα και τον μετέφεραν στο Αστυνομικό Μέγαρο της πόλης, για να οδηγηθεί στη συνέχεια στην Ψυχιατρική Κλινική του Μαμάτσειου Νοσοκομείου.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής