Αυτοκίνητο «μπούκαρε» σε κατάστημα στην Εύβοια

Την τύχη με το μέρος τους είχαν υπάλληλοι και πελάτες καταστήματος αλυσίδας κινητής τηλεφωνίας στα Ψαχνά Ευβοίας. Την περασμένη Πέμπτη αυτοκίνητο έσπασε την τζαμαρία και εισέβαλε στο κατάστημα.

PACIFIC-SUN

Το αυτοκίνητο όπως φαίνεται και στο βίντεο, διάνυσε μεγάλη απόσταση με όπισθεν, χτύπησε ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο, ανέβηκε στο πεζοδρόμιο παρέσυρε μία πινακίδα και στη συνέχεια, αφού έσπασε τη τζαμαρία του καταστήματος εισέβαλε στο εσωτερικό του.

Στο εσωτερικό του καταστήματος εκείνη την ώρα υπήρχαν εργαζόμενοι και πελάτες, οι οποίοι στάθηκαν ιδιαίτερα τυχεροί, αφού μόνο μία υπάλληλος και μία πελάτης τραυματίστηκαν ελαφρά. Όσον αφορά τις υλικές ζημιές στο κατάστημα, αυτές ξεπερνούν τις 80.000 ευρώ.

Σύμφωνα με το eviazoom.gr, ο 60χρονος οδηγός ήθελε να παρκάρει για να πάει στο δημαρχείο, αλλά σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις το πόδι του «κόλλησε» στο γκάζι. Μετά το ατύχημα έσπευσε και η αστυνομία στο σημείο όπου διενήργησε έλεγχο αλκοτέστ στον 60χρονο άνδρα, ο οποίος τελικά δεν ήταν σε κατάσταση μέθης.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

ΠΗΓΗeviazoom.gr

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής